> Persoonlijke tip

Amsterdam Hotels

Amsterdam hotels 01 Het hotel waar je verblijft is altijd een belangrijk onderdeel van je vakantie. Je kamer moet comfortabel zijn zodat je goed uitgerust de stad kunt ontdekken, maar uiteraard is de prijs eveneens belangrijk. Gelukkig is er in Amsterdam een groot aantal hotels, van goedkoop tot zeer luxueus. Als je een strak budget hebt voor je vakantie kun je misschien beter een goedkoop hotel nemen, zo heb je meer over om attracties te bezoeken.

Boek hier een hotel kamer


Amsterdam hotels centrum

Om je verblijf in Amsterdam zo comfortabel mogelijk te maken is het aan te raden in een hotel in het centrum te verblijven. Je kunt snel bij alle attracties komen, of dit nu te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer is. Tevens is een groot voordeel dat je ’s avonds meerdere eetgelegenheden en leuke bars vindt in de omgeving. Tussen het Beursplein en Amsterdam centraal vindt je meerdere hotels. Velen hebben 3 of 4 sterren. Een aantal hebben 5 sterren zoals het art’otel Amsterdam, waarin zich een moderne kunstgalerij bevindt. Het Amstel hotel heeft 5 sterren (zie foto boven), en behoort tot de bekendste Amsterdam hotels.

Dichtbij Artis en Hortus Botanicus bevinden zich een aantal goede Amsterdam hotels met 2 of 3 sterren. Indien je een lager budget hebt zul je hier makkelijk een leuk hotel vinden.

Amsterdam hotels 04  Amsterdam hotels 02

Amsterdam hotels aanbiedingen

Met een leuke aanbieding wordt je vakantie goedkoper en houd je meer over om naar een musea te gaan of om een hop on hop off tour te doen bijvoorbeeld. Sommige periodes zijn goedkoper dan anderen, houd hier dus rekening mee. Indien mogelijk kun je je citytrip zo plannen dat je boekt met een interessante Amsterdam hotels aanbieding. Hier vind je zeker een leuke aanbieding.

Hotel Amsterdam goedkoop

De goedkoopste hotels hebben meestal 2 sterren. Vaak liggen deze buiten het centrum, maar in Amsterdam zijn er een aantal in of dichtbij de meest bekende attracties. Wanneer een hotel 2 sterren heeft betekent dit niet iets negatiefs. De kamers zijn correct, soms wat klein, maar schoon en comfortabel. Tevens is het personeel behulpzaam en hangt er een gezellige Amsterdamse sfeer. Hotels met 1 ster bieden vaak kleinere kamers en geen uitgebreid ontbijt. Echter zijn de kamers schoon zoals het hoort, en het personeel vriendelijk. Deze vind je waarschijnlijk niet in het centrum.

amsterdam hotels 2

Boek hier een hotel kamer

Persoonlijke tip:
Kijk bij het boeken van een hotel of er een bus of tramhalte vlakbij is zodat je toch snel en makkelijk naar de attracties kunt.

1 gedachte over “Amsterdam Hotels

Een reactie plaatsen