Mama Awards 2017

In samenwerking met mrkortingscode.nl heb ik deze informele award opgezet om een paar van mijn favoriete bloggers in het zonnetje te zetten. Als moeder hebben al deze bloggers hieronder me geïnspireerd en geholpen door het delen van hun ervaringen van het moederschap.

Ik ben erg blij deze award op mijn blog te hebben. Alle genomineerde bloggers, bedankt voor het meedoen.

Stemmen kan tot 25 Okt 2017
€500 wordt verdeeld onder de bloggers
Jouw stem is geld waard. Stem nu!
Lifestyle mama blog voor Je eigen momente op het internet
2%

Joyce van de Pas

Ik sta er altijd weer van te kijken tegen welke problemen moeders aanlopen als er kinderen worden geboren. Eén ervan is dat de balans tussen werk en het moederschap in gevaar komt. Gelukkig zag ik dat mamsatwork.nl uitkomst biedt. Deze website liet mij zien dat je er niet alleen voor staat. Mamsatwork.nl geeft praktische tips en laat zien dat moederschap en werken wel degelijk prima samen kunnen gaan. En juist daarom nomineer ik mamsatwork.nl.
3%

minime.nl

Als je moeder bent, dan lijkt het wel eens alsof je er alleen voor staat. Op minime.nl kwam ik erachter dat dit gelukkig lang niet altijd het geval is. Dit kwam mijn zelfvertrouwen ten goede en het opvoeden van kinderen werd hierdoor een stuk makkelijker. Ik raad je dan ook zeker aan om de blogs op deze site eens te lezen. Alleen hierom al nomineer ik minime.nl

Mommyhood
3%
Ben je onlangs moeder geworden of ben je moeder in spé? Dan heb je vast en zeker veel vragen en deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk beantwoord zien. Ik kwam erachter dat mommytobe.nl het antwoord geeft op tal van vragen. Ik zag ook dat je op deze site heel gevoelige vragen kunt stellen en dat vond ik pas echt top! Mommytobe.nl, vanwege dit alles nomineer ik je graag.
Ik ben ervan overtuigd dat kinderen het belangrijkst zijn in het leven van een moeder. Ik vind het dan wel belangrijk dat er enige balans. Ik las op mamaliefde.nl een aantal heel goede tips en verhalen die je helpen bij het vinden van dit evenwicht. Ook kwam ik hier een aantal praktische oplossingen voor een aantal grote uitdagingen die het moederschap met zich meebrengt tegen. En dat vind ik wel een nominatie waard!
AllinMam
3%

allinmam.com

Ik heb altijd grote bewondering voor moeders die alles zelf doen. Terwijl dit helemaal niet nodig is, want dit leerde ik op allinmam.com. Ik las verschillende inspirerende blogs op allinmam.com en ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze blogs de balans terug vindt. Zo wordt het moederschap weer een natuurlijk iets en niet langer een dwingende prioriteit. Ik nomineer allinmam.com dan ook maar wat graag.
3%

Bettina Neseker

Ik begrijp heel goed dat het opvoeden van kinderen in een grote stad een pittige uitdaging is. Op citymom.nl las ik een aantal praktische tips en nuttige adviezen die kunnen helpen om deze uitdagingen aan te gaan. Ik ben er zeker van dat deze tips en adviezen ook jou zullen helpen en daarom heb ik citymom.nl genomineerd.
3%

ensuus.nl

Ik zie regelmatig om mij heen dat het runnen van een huishouden met kinderen vaak een hele opgave is. Hoe ga je dan ook nog wat aandacht wil geven aan jouw interieur? En wat is mooi en praktisch tegelijk en wat is kidsproof? Ik zag op ensuus.nl tal van nuttige en inspirerende tips en ideeën op dit gebied. Praktische en betaalbare tips waar je direct iets mee kunt en dat is de reden waarom ik ensuus.nl genomineerd heb voor deze award.
27%

mariekeblogt.nl

Ik weet zeker dat de passie van een moeder voor haar kinderen er altijd geweest is en er altijd zal zijn. Maar ik weet ook dat je als moeder best eens een moment voor jezelf zou willen hebben. Op mariekeblogt.nl heb ik hierover een hoop kunnen leren en lezen, want hier kwam ik bruikbare adviezen over zelfontplooiing tegen zonder dat je je hier schuldig over hoeft te voelen. Ik nomineer mariekblogt.nl voor deze inspirerende blogs.
16%

lodiblogt.nl

Op lodiblogt.nl vond ik verschillende thema’s, maar lifestyle, reizen en ouderschap springen er wat mij betreft toch wel uit. Lodiblogt .nl is voor mij een bron van inspiratie en laat mij inzien dat ouderschap wel degelijk te combineren is met andere zaken die belangrijk zijn in het leven. Vanzelfsprekend dat ik dit blog nomineer.
9%

Happy Single Moms

Het zijn van een alleenstaande moeder kan ongelooflijk uitdagend zijn, maar zoals happysinglemoms.nl je laat zien kan het ook ongelooflijk leuk zijn. Door de vele dingen te bekijken die moeders helpen de leuke kant van het leven te vinden, is het een stuk gemakkelijker om met dingen om te gaan wanneer het moeilijk wordt.
5%

Mamaschrijft

Perfect voor moeders die net beginnen en zelfs voor diegenen die al ervaren zijn, mamaschrijft.nl richt zich op een breed scala van schrijvers. Het biedt genoeg nuttig advies voor lezers die misschien wat zorgen hebben over het moederschap en het opvoeden van kinderen.

7%
Zazazoo.nl is een moeder blog die niet specifiek voor moeders gemaakt is maar nog steeds veel details te bieden heeft. Dat maakt deze blog meer dan het bekijken waard. Het is zowel informatief als inzichtelijk, wat elkaar niet uitsluit en waar je zeker behoefte aan hebt als je het over moeilijkheden in het ouderschap hebt.
Je wilt lezen wat hethuishoudenvan.nl te zeggen heeft over moeilijkheden in het ouderschap omdat het bepaalde problemen duidelijk maakt. Het zal niet passen voor alle zaken, maar de site heeft genoeg eerlijkheid te bieden om hem te volgen.
2%
Opvoedingsonderwerpen kunnen ofwel rechtdoorzee zijn of ingewikkeld zijn, maar roelina.nl biedt alle details in een gemakkelijke manier. Dit verzekert zelfs diegenen die niet het meest oplettend zijn wanneer het gaat om informatie alles kunnen begrijpen.
9%
CoolhuntMom is een moeder die haar kinderen probeert bij te houden. Zij schrijft over de snel veranderende wereld, innovatieve producten en slimme ideeën voor in en om het gezin.
Read more and vote by hovering over a nominee
185 people have voted so far
Contact

Als je vragen hebt over deze award kun je contact met me opnemen via: [email protected]
Ik help je met plezier!
Je kunt ook een blog nomineren waarvan je denkt dat deze goed bij de award past.

Mijn naam is Emma en ik ben de blogger achter amsterdamdiary.nl. Op mijn blog deel ik mijn ervaring met het leven in de geweldige stad Amsterdam. Ik schrijf over de attracties in de stad, de beste restaurants, de gezelligste cafés en de beste uitgaansgelegenheden. Ik heb deze blog gecreëerd voor mijn liefde voor de stad – en ik hoop dat je het leuk vindt!