> Persoonlijke tip

Fietshuur Amsterdam

Fietshuur Amsterdam 02Amsterdam is een stad die perfect is voor een bezoek op de fiets. Je komt overal een stuk makkelijker dan met een auto en je hebt tijd om om je heen te kijken tijdens het fietsen. Omdat fietsen zo populair is in Amsterdam kun je overal fietsen huren. Ga een paar uur door de stad fietsen om leuke parken en straatjes te ontdekken, of creëer je eigen fietsroute langs alle bezienswaardigheden. Om met het hele gezin op pad te kunnen worden er onder andere kinder- en elektrische fietsen verhuurd, in meerdere maten.

Hier kan je fietsen online huren


Fietsen huren Amsterdam Centraal

Het station Amsterdam centraal ligt in het centrum van de stad. Wanneer je hier een fiets huurt is het mogelijk meteen het centrum in te gaan of langs de grachten te fietsen. Vraag bij het huren of er ook kaarten en fietsroutes te koop zijn, zo heb je meteen een idee van waar je langs kunt fietsen.

Vanaf Amsterdam Centraal is het ongeveer 3 km fietsen naar het Museumplein, dat is zo’n 15 minuten. Naar het Anne Frank huis ben je maar 5 minuten onderweg. En ook Artis is dichtbij, ongeveer 12 minuten op de fiets.

Wanneer je bij Amsterdam Centraal bent kun je ook richting Amsterdam Noord gaan. Er zijn meerdere verrassende parken, straten en bezienswaardigheden te vinden, een leuk deel van de stad om te bezoeken.

Fietshuur Amsterdam 01 Fietshuur Amsterdam 03

 Goedkoop fiets huren Amsterdam

Bike rental in Amsterdam is niet duur. Voor een paar euro per dag kun je onbeperkt gebruik maken van een comfortabele en mooie fiets. Hiermee bespaar je ook nog eens geld, want je hoeft niet met het openbaar vervoer, en je hebt geen benzine en parkeerkosten. Bij de meeste verhuurders ben je goedkoper uit wanneer je langer huurt. Blijf je twee of drie dagen in Amsterdam, dan kan het voordeliger zijn om voor de gehele duur van je citytrip een Amsterdam fiets te huren. Met het openbaar vervoer zal je al snel meer geld kwijt zijn.

MacBike Amsterdam

Fietshuur Amsterdam is onder andere mogelijk bij MacBike Amsterdam, gevestigd op vijf locaties in de stad. Er zijn fietsen voor iedereen: stadsfietsen, kinderfietsen, fietsen met kinderzitje, tandems, hybride fietsen, elektrische fietsen, ouder-kind tandems en zelfs bakfietsen. Ze zijn allemaal comfortabel en goed onderhouden zodat je veilig als een echte local de stad kunt ontdekken.

Fietshuur Amsterdam 04

Hier kan je fietsen online huren

Persoonlijke tip:
Met de I Amsterdam Card kun je bij sommige verhuurbedrijven 25 % korting krijgen op de huur van je fiets. Via de website en de folder van de I Amsterdam Card vind je de namen en adressen van deze bedrijven.

Een reactie plaatsen