Heineken Experience
> Persoonlijke tip> Quick Info

Heineken Experience

Heineken Experience De oude Heineken Brouwerij bezoeken in hartje Amsterdam, een origineel uitje voor je vriendengroep.De Heineken Experience is een hele ervaring. In ongeveer anderhalf uur ontdek jij met je vrienden leuke feiten over het bekende bier van het Nederlandse merk Heineken. Een leerzaam maar vooral gezellig en lekker uitje, want ja, je krijgt natuurlijk een lekker biertje in dit interactieve museum.

Boek hier tickets voor de Heineken Experience.


Op naar de Heineken Experience Amsterdam

Interactief alles ontdekken over Heineken bier met je vrienden, dat klinkt als een gezellige middag. Naast de originele brouwketels ontdek je de reclames, legendes en natuurlijk veel feiten over hoe het beroemde Heineken bier wordt gemaakt.

Hoe werkt zo’n tour in het Heineken museum?

Je kunt zelf alles gaan verkennen wanneer je eenmaal binnen bent, en dus samen alles ontdekken. Natuurlijk loopt er genoeg personeel rond om al je vragen te beantwoorden en je uitleg te geven over wat je ziet. Je doet ongeveer 1,5 uur over een bezoek, genoeg tijd dus om veel te leren en te zien.

Heineken Experience 2 Heineken Experience 1

Wanneer kun je het beste naar Heineken Experience Amsterdam gaan?

De Heineken Experience is elke dag open. De laatste kaartjes worden twee uur voor sluiting aan de kassa verkocht, aangezien je ongeveer 1,5 uur bezig bent met de tour. In de zomer en tijdens het weekend is het drukker, en daarom is de Heineken Experience tot 21 uur open in plaats van 19u30. Let op, want op 24 en 31 december sluiten ze om 16 uur, en worden de laatste personen om 14u30 toegelaten.

Heineken Experience Tickets

Tickets voor de Heineken Experience zijn tot een jaar na aankoop geldig. De prijs van de tickets is afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker. Kinderen krijgen bijvoorbeeld korting. Wanneer ze jonger dan 11 zijn krijgen ze gratis tickets, dat is wel een hele lekkere korting. Bij de prijs van de tickets zijn 2 glazen bier of frisdrank inbegrepen. De verschillende prijzen van de tickets vind je in de Quick Info hieronder.

Heineken Experience Gebouw

Heineken Experience Parkeren

De Heineken Experience is in het centrum van Amsterdam, toch is parkeren geen probleem. Het adres van het Heineken museum vind je in de Quick Info hieronder. Indien je geen zin hebt om met de auto te komen en deze te parkeren, is het openbaar vervoer een goede en makkelijke optie. Het grote voordeel van het parkeren bij de Heineken Experience is dat het erg dichtbij kan.

Boek hier tickets voor de Heineken Experience.

Persoonlijke tip:
Met een Rock the City ticket kun je voor maar 25 euro de Heineken Experience tour doen, naar de A’DAM toren en op een rondvaart van 45 minuten mee. Tijdens de rondvaart wordt je veel verteld over de stad en natuurlijk het merk Heineken. Zo kun je de hele middag op pad met je beste vrienden.

Quick info:


Openingstijden:Maandag t/m zondag geopend van 10:00 – 22:00
*M.u.v. feestdagen
Aanbevolen duur van bezoek:Twee uur

Prijs en KortingenOnline ticket:Ticket aan de deur:Combinatieticket:
Kinderen tot 4 jaar:GratisGratisN.v.t.
Kinderen tot 16 jaar:€14,00€19,50N.v.t.
Volwassenen:€18,00€23,50€32
*Note: Met het combinatieticket heb je toegang tot Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon. Iedereen moet hier 16 jaar of ouder voor zijn.

Adres:Dam 20, 1012 NP Amsterdam
Routeplanner:(vanaf Amsterdam Centraal) > Stap uit op Dam
– Tram 4 Richting Station RAI
– Tram 5 Richting Amstelveen Stadshart
– Tram 9 Richting Diemen
– Tram 16 Richting Vu Medisch Centrum
– Tram 17 Richting Osdorp Dijkgraafplein
De trams rijden om de drie minuten
Parkeren:De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Bijenkorf garage.
Deze ligt een kleine 5 minuten lopen van Madame Tussauds vandaan.

Overige informatie
Kindvriendelijk:Zeer geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijkheid:Is toegankelijk per rolstoel

 

Een reactie plaatsen