> Persoonlijke tip> Quick Info

Hop on Hop off Tours

wat te doenEen hop on hop off tour is een geweldige manier om een stad te ontdekken. Vanuit de hop on hop off bus heb je zicht op verschillende attracties waar uitleg over wordt gegeven door de gids aan boord. Je kunt uitstappen wanneer je wil om iets te bezichtigen. Hierna is het mogelijk om in een andere hop on hop off bus stappen om verder te gaan met de tour. Het is op deze manier makkelijk meerdere attracties in één dag te bezoeken, en ook nog leuke feiten over Amsterdam leren.

Boek hier tickets voor een hop on hop off bus tour


Hop on hop off Amsterdam haltes

De hop on hop off bus stopt bij diverse haltes. Zo kun je uitstappen bij onder andere het Rijksmuseum, het Anne Frank huis, de Heineken Experience, en dierentuin ARTIS. Indien je besluit op de bus te blijven zul je interessante dingen leren dankzij het audio commentaar dat wordt gegeven tijdens de hele rit. Zowel historische feiten als anekdotes worden met de passagiers gedeeld, dit zorgt voor een leerzame en gezellige tour. De hop on hop off Amsterdam haltes zijn zo geplaatst dat je niet ver hoeft te lopen naar een museum, attractie of ander hoogtepunt wanneer je uitstapt.

Hop on hop off Amsterdam tijden

De bussen rijden dagelijks tussen 9.15 uur en 18.15 uur. Als je op één van de eerste bussen stapt heb je de hele dag om de verschillende hoogtepunten in Amsterdam te bezoeken die op de route liggen. Natuurlijk kan het zijn dat je meer musea en dergelijke wil bezoeken, in dat geval heb je de optie een 48 uurs in plaats van 24 uurs ticket kopen. Hiermee kun je twee dagen lang gebruik maken van de hop on hop off bus.

hop on hop off 04 hop on hop off 03

Hop on hop off Amsterdam korting

Naast een normaal 24 uurs of 48 uurs ticket zijn er ook combinatietickets beschikbaar. Hiermee kun je bijvoorbeeld genieten van de hop on hop off bus en een bezoek brengen aan het Van Gogh museum. Je betaald hier in totaal minder voor dan wanneer je de twee tickets los koopt. Er is uiteraard een halte vlak bij het Van Gogh museum, zodat je daar uit kunt stappen om naar het museum te gaan.

Hop on hop off Amsterdam boothop on hop off 01

Naast de bekende hop on hop off bus is er ook een boot. Het concept is hetzelfde, maar de route is natuurlijk anders. Met de hop on hop off Amsterdam boot kom je langs andere hoogtepunten en leer je nieuwe dingen over de stad. Je kunt een ticket kopen voor de hop on hop off bus waar de boot trip bij inbegrepen is.

Boek hier tickets voor een hop on hop off bus tour


Persoonlijke tip:
Bestel van te voren online tickets voor de attracties die je wil bezoeken tijdens je hop on hop off tour. Hiermee is het mogelijk om bij de meeste musea en dergelijke meteen door te lopen. Zo bespaar je tijd om meer leuke dingen te doen op een dag.

 

Quick info

Bus tijden:De bussen rijden dagelijks tussen 9.15 uur en 18.15 uur

Prijs en Kortingen
01/11/16 – 22/03/1723/03/17 – 30/10/19Combinatieticket*:
Kinderen t/m 3 jaar:GratisGratisGratis
Kinderen t/m 12 jaar:€ 12,50 (24u)€ 14,00 (24u)€ 10,50
€ 18,00 (48u)€ 19,50 (48u)
Volwassenen (vanaf 13 jaar):€ 25,00 (24u)€ 28,00 (24u)€33
€ 36,00 (48u)€ 39,00 (48u)
*Met een combinatieticket heb je toegang tot het Van Gogh museum en de hop on hop off bus.

 

Een reactie plaatsen