> Persoonlijke tip> Quick Info

Keukenhof Holland

De Keukenhof 1Elke lente staan er ruim 7 miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof Holland. 800 verschillende soorten tulpen brengen je meteen in een zomers humeur. Een heerlijke manier om de lente te beginnen. Naast het wandelen langs de kleurrijke bloembedden kun je genieten van bloemenshows, kunstwerken en tentoonstellingen. Een dagje uit dat helemaal in het thema van tulpen staat. Aan de kinderen is eveneens gedacht, een kinderboerderij, doolhof, speurtocht en speeltuin zorgen ervoor dat het hele gezin zich vermaakt in Keukenhof Amsterdam.

Boek hier jouw tickets voor de Keukenhof


Keukenhof openingstijden

De keukenhof Holland is van eind maart tot eind mei geopend, de exacte datums kunnen per jaar verschillen. Je kunt elke dag van de week een bezoek brengen aan de Keukenhof en zijn mooie tulpen tussen 8 uur en 19.30 uur. Houd er rekening mee dat de kassa om 18 uur sluit. De Keukenhof openingstijden zijn perfect voor degenen die de dag willen beginnen met een wandeling tussen prachtige bloemen.

Omdat het fijn is om zo min mogelijk spullen te dragen wanneer je een dagje in de Keukenhof Amsterdam doorbrengt, zijn er gratis kluisjes beschikbaar bij de hoofdingang. Hier kun je bijvoorbeeld jassen en grote tassen veilig opbergen.

Keukenhof prijs

Indien je dat wil kun je de hele dag, van opening tot sluiting, in de tulpen Keukenhof doorbrengen. Er zit geen tijdslimiet aan je ticket. De Keukenhof prijs voor volwassenen is € 16,00. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je € 8,00, kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen kunnen in de Keukenhof gratis gebruik maken van de speeltuin en andere faciliteiten. Dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Bij de kassa en de informatiebalie kun je een parkgids kopen voor € 5,00. Hierin staat informatie over de Keukenhof Holland, de verschillende evenementen die er georganiseerd worden en andere leuke dingen.

Indien je je hond mee wil nemen is dat mogelijk zonder hier extra voor te betalen. Wel dien je je hond aangelijnd te houden. In de restaurants en paviljoens zijn echter alleen geleidehonden toegestaan. Bij de toegangscontroleurs kun je gratis hondenpoepzakjes halen, zo houden we samen de Keukenhof schoon.

De Keukenhof 2 De Keukenhof 3

Parkeren bij de Keukenhof Amsterdam

De Keukenhof Holland is makkelijk te bereiken met de auto. Neem op de A4 afslag Nieuw-Vennep, of de afslag 3 Lisse op de A44, en volg hierna de borden « Keukenhof ». Voor het parkeren betaal je eenmalig € 6,00 per dag.

Indien je liever gebruik maakt van het openbaar vervoer kun je met de trein en bus komen. Verschillende combitickets zijn te koop op de website van de Keukenhof. Er zijn meerdere soorten Combitickets met vervoer beschikbaar:

Keukenhof + Bloemenvelden Tour met gids vanaf Amsterdam: Hier kan je tickets boeken.

Keukenhof: Skip the line + Openbaar Vervoer vanaf Amsterdam: Hier kan je tickets boeken.

Keukenhof: Skip the line + direct vervoer vanaf Amsterdam: Hier kan je tickets boeken.

De Keukenhof 4

Persoonlijke tip:
Eens per lente vindt het Bloemencorso plaats in de Keukenhof, een prachtig evenement. Ook kinderen hebben altijd veel plezier tijdens deze dag.

 

Quick info

Openingstijden:Maandag t/m zondag* geopend van 08:00 – 19:30
*Alleen geopend tussen eind maart en eind mei
Aanbevolen duur van bezoek:Minimaal 1 uur. Het is mogelijk er de hele dag door te brengen.

Prijs en Kortingen
Online ticket:Ticket aan de deur:Combiticket*:
Kinderen t/m 3 jaar:GratisGratis
Kinderen van 4 t/m 11 jaar:€ 8,00€ 8,00
Volwassenen:€ 16,00€ 16,00€ 29,00
* Skip the line + vervoer vanaf Amsterdam

Adres:Stationsweg 161, 2161 AM Lisse
Routeplanner:Met de auto via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) of de A44 (afslag 3 Lisse). Volg hierna de borden “Keukenhof”
Bij de dichtstbijzijnde bushaltes stoppen de bussen 858, 854, 50, 90 en 197. Een aantal hiervan brengen je direct naar de hoofdingang, bij andere moet je ongeveer 5 minuten lopen vanaf de bushalte.
Parkeren:De Keukenhof beschikt over een parkeerplaats. Hiervoor betaal je € 6,00 (de hele dag geldig).

Overige informatie
Kindvriendelijk:Zeer geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijkheid:Is toegankelijk per rolstoel. Rolstoelen zijn gratis te huren. Voor een scootmobiel betaal je € 10,00 per dag. Reserveringen dien je te doen voor 17 uur, de dag voor je bezoek.

 

Een reactie plaatsen