> Persoonlijke tip> Quick Info

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds 1Madame Tussauds is een wereldberoemd wassenbeeldenmuseum en heeft locaties in meerdere landen. Ontdek tijdens je bezoek vele artiesten, Marvel superhelden en andere bekende personages. De hoge kwaliteit van de wassenbeelden zorgt ervoor dat ze op echte mensen en personages lijken waardoor je leuke en grappige foto’s kunt maken. Madame Tussauds Amsterdam heeft zich in 1972 gevestigd. 20 jaar later is het museum verhuisd naar de Dam. Het museum bevindt zich in het centrum van de stad, en is een zeer populair uitje.

Boek hier tickets voor Madame Tussauds Amsterdam


Madame Tussauds Amsterdam ticket

Vanaf 16 jaar wordt de ticketprijs voor volwassenen gerekend. Wanneer je online je kaartjes koopt ben je goedkoper uit, wel moet je dit minimaal de dag voor je bezoek doen. Een volwassen online ticket kost € 19,50. Bij de kassa van het museum betaal je € 23,50. Kinderen van 5 t/m 15 jaar krijgen korting en hun ticket kost € 15,50 (in plaats van € 19,50 aan de deur), en t/m 4 jaar mogen ze gratis naar binnen.

Met een online ticket mag je gebruik maken van de « Fast Track-ingang ». Dit betekent dat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa, en snel naar binnen kunt. Tijdens de drukste dagen sta je anders ongeveer 20 minuten in de rij.

Koop je online Madame Tussauds Amsterdam tickets minimaal één dag voor je bezoek, anders is je korting niet geldig.

Madame Tussauds Amsterdam korting

Met een early / late bespaar ticket krijg je extra korting. Je betaald € 18,00 voor een volwassen ticket, en € 14,00 voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Deze zijn online te bestellen, en alleen geldig bij een bezoek voor 11.30 uur of na 18.00 uur. Bij alle andere online tickets krijg je ook korting. Je bespaart een paar euro ten opzichte van de prijs bij de kassa.

Madame Tussauds 2 Madame Tussauds 3

Madame Tussauds Amsterdam Justin Bieber

Ook de bekende zanger Justin Bieber is bij Madame Tussauds Amsterdam te zien. Een bezoek aan het wassenbeelden museum is de perfecte gelegenheid om met jouw idool op de foto te gaan. Ook Elvis Presley, Marco Borsato, Madonna en Adele zijn aanwezig. Ga bij ze staan en zing een liedje voor een leuke video als souvenir.

Museum kinderen 2

 Madame Tussauds Amsterdam parkeren

Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van de Dam. De Bijenkorf parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het museum. Tevens is het 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station, een goede manier om geen auto te hoeven gebruiken in het centrum van Amsterdam. Om Madame Tussauds Amsterdam parkeren te vermijden kun je met de tram naar de Dam. Meer informatie hierover is te vinden in de Quick info.

Boek hier tickets voor Madame Tussauds Amsterdam

Persoonlijke tip:
 Bij IamArt in Madame Tussauds Amsterdam kun je een onderdeel worden van kunst van Nederlandse meesters. Ontdek een stukje Nederlandse kunstgeschiedenis tijdens deze interactieve belevenis.

 

Quick info

Openingstijden:Maandag t/m zondag geopend van 10:00 – 22:00*
*M.u.v. feestdagen

Aanbevolen duur van bezoek:1,5 uur à 2 uur
Prijs en Kortingen
Online ticket:Ticket aan de deur:Combinatieticket:*
Kinderen tot 4 jaar:GratisGratisN.v.t.
Kinderen tot 16 jaar:€ 15,50€ 19,50€ 27,00
Volwassenen:€ 19,50€ 23,50€ 32 ,00
*Note: Met het combinatieticket heb je toegang tot Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon.

Adres:Dam 20, 1012 NP Amsterdam
Routeplanner:Halte Magna Plaza / Dam met tram 1, 2, 5, 17 en 20
Halte Bijenkorf / Dam met tram 4, 9, 16, 20, 24 en 25
Parkeren:De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Bijenkorf garage. Deze ligt op 5 minuten lopen van Madame Tussauds Amsterdam.

Overige informatie
Kindvriendelijk:Zeer geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijkheid:Is toegankelijk per rolstoel. Echter mogen er maar twee rolstoelen tegelijkertijd naar binnen i.v.m veiligheidsvoorschriften. Elektrische rolstoelen zijn niet toegestaan. Voor meer informatie en het reserveren van je bezoek dien je contact op te nemen met het museum.

 

Een reactie plaatsen