Schiphol taxi
> Persoonlijke tip

Naar Schiphol met de Taxi

Schiphol taxi De Schiphol Taxi reserveer je binnen een paar minuten online. Je wordt voor de deur opgehaald of thuisgebracht, en je bent goedkoper uit dan met een gewone taxi. Een zeer voordelige en makkelijke manier om naar Schiphol te gaan. Omdat veiligheid hoog in het vaandel staat rijden er alleen ervaren chauffeurs met de Schiphol Taxi. Zo kun je met een gerust hart je vakantie beginnen, of weer terug naar huis.


Alles over deze goedkope taxi Schiphol

Een taxi naar Schiphol reserveer je online voor een bepaalde datum en tijd. Op de afgesproken tijd staat er een nette en comfortabele auto met ervaren chauffeur voor je deur om jou en je gezin naar Schiphol te brengen. Eenmaal op de luchthaven wordt je dicht bij de vertrekhallen afgezet zodat je niet ver hoeft te lopen. Je kunt met een gerust hart in een Schiphol taxi stappen. De chauffeur zal zich altijd netjes aan de verkeersregels houden en op tijd voor de deur staan.

Indien je met meerdere mensen naar Schiphol moet kun je een taxibusje reserveren, zo komt iedereen op hetzelfde moment aan op de luchthaven.

Schiphol Taxi kosten

Één van de voordelen van de Schipholtaxi is dat deze goedkoper is dan een ‘normale’ taxi. Ten eerste hoef je niet bang te zijn voor extra kosten omdat de chauffeur de verkeerde weg neemt, of omdat er een nacht of weekend toeslag is. De tarieven staan allemaal vast en je weet dus precies wat je moet betalen. Via de website kun je snel een overzichtelijke prijsopgave krijgen. De kans is groot dat je 50% goedkoper uit bent met een Schiphol Taxi.

Als je je rit wil annuleren, kan dit gratis tot 24 uur voor vertrek. Zo zie je maar, alle kosten zijn transparant, en je zult niet voor vervelende (en dure) verrassingen komen te staan.

Qua betaling heb je meerdere opties. Je kunt via de website, met creditcard of contant betalen.

Schiphol plaza Schiphol

Schiphol Taxi Amsterdam

Laten we even de voordelen van deze taxi naar Schiphol op een rijtje zetten. Het reserveren van een rit is eenvoudig, en de afspraken zijn duidelijk. Je weet van te voren precies hoeveel je moet betalen. Overigens is dit bedrag lager dan met een ‘gewone’ taxi. Een ervaren chauffeur haalt je op de afgesproken tijd op en brengt je met de taxi naar Schiphol.

Persoonlijke tip:
Er zijn elke dag taxironselaars aanwezig op Schiphol. Dit zijn geen erkende Schiphol Taxi’s en mogen dus geen klanten proberen te ronselen. Toch gebeurt dit vaak, en jammer genoeg worden dit in een aantal gevallen dure ritjes. Om dit te voorkomen kun je voor aankomst in Amsterdam een Schiphol Taxi reserveren. Zo weet je zeker dat je door een ervaren chauffeur naar je hotel in Amsterdam wordt gebracht. Omdat reserveren online kan, kun je dit zonder problemen en snel doen voor je vlucht naar Schiphol vertrekt.

Een reactie plaatsen