Interior

Alle trends op het gebied van shutters: dit is wat je moet weten!

Tegenwoordig zie je shutters overal voorbij komen. In huizen, op internet, in tijdschriften noem het allemaal maar op. Je kunt er niet om heen! Wij begrijpen het wel, shutters zijn erg handig en staan prachtig in je woning. Shutters zijn makkelijk te combineren en kunnen meerdere functies hebben. Zels op het gebied van shutters zijn er trends, zó populair zijn ze op het moment. Ben je benieuwd naar de leukste trends voor shutters? Bekijk het in deze blog en lees snel verder!

  1. Durf donker te gaan!

De afgelopen jaren zien we steeds meer de switch naar donkere kleuren in huis, dus ook bij shutters. We kunnen dit ook zeker als een trend zien! Het klinkt misschien als een grote stap, maar op platformen als Pinterest zijn er verbluffende resultaten te vinden van donkere shutters. Het geeft je woning gelijk een luxere uitstraling en wie wil dat nu niet? Je kunt voor mooie mat zwarte shutters gaan, maar ook voor donkergrijs bijvoorbeeld. Ben je toch bang dat het allemaal te donker wordt in huis? Maak je geen zorgen! Je kunt altijd gemakkelijk de shutters openen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Op deze manier merk je bijna niets van de shutters die zorgen voor een donkere uitstraling!

  1. Gemak

Veel mensen houden nu eenmaal van gemak. Het liefst hebben ze voor alles een afstandsbediening waar ze iets mee kunnen besturen. Dit geldt ook voor shutters! Het zou toch ideaal zijn om vanaf de bank de shutters te sluiten of juist meer open te doen? Ja, het is erg lui. Maar wie houdt er nu niet van de nodige luxe en lui zijn? Iedereen vindt het heerlijk om lekker tijdens een film op de bank te kunnen blijven zitten en tegelijkertijd de shutters te sluiten. Dit zorgt ervoor dat niet iedereen naar binnen kan kijken bij je woning en je jouw privacy behoudt! Daar hechten we namelijk allemaal waarde aan.

  1. Duurzaam

Wat je misschien nog niet wist, is dat shutters ook een duurzame toevoeging aan je woning zijn! Shutters zorgen er namelijk voor dat de warmte in huis blijft. Vooral met de hoge energieprijzen is dit de perfecte oplossing! Via ramen gaat er vaak toch nog wat warmte weg vanuit je huis, maar wanneer je de shutters sluit kan er geen warmte ontsnappen. Je hoeft dus niet je huis op te blijven warmen, omdat de warmte weer weg gaat! Naast het behouden van de warmte zorgen shutters ook voor een hogere waarde van je woning. Mocht je het idee hebben om in de toekomst eventueel te verhuizen, helpt dit je zeker mee!

Dit vind je misschien ook leuk...