Navigeren op de fiets doe je zo
Travel

Gemakkelijk navigeren op de fiets

Ooit gedacht aan een telefoonhouder fiets? Een telefoonhouder kan super handig zijn voor vele dingen. Ga jij bijvoorbeeld vaak fietsen of weg op de fiets? Weet je dan niet waar je heen gaat of wat je gaat doen? Dat kan natuurlijk hartstikke leuk zijn. In allerlei omgevingen de boel ontdekken en nieuwe routes fietsen. Een beetje kijken naar van alles dat er te vinden is in de omgeving. Misschien kom je wel iets leuks tegen wat je kunt gaan doen. Het kan ook zijn dat je een specifieke bestemming in gedachten hebt, of dat je een bepaalde richting op wil. Dit kunnen de meeste van ons echter niet uit ons hoofd. Het zou dan handig zijn om iets van een systeem te hebben voor de navigatie.

Gebruik jij je telefoon voor navigatie?

Iets wat de meeste van ons denk ik gebruiken is onze telefoon voor de navigatie. Tegenwoordig heb je op je telefoon zoveel apps die je kan gebruiken voor navigatie. De navigatie is vaak ook nog eens erg nauwkeurig en kan zelfs rekening houden met wegen waar bijvoorbeeld werkzaamheden zijn of wegen die zijn afgesloten. Super handig dus. De navigatie is ook erg makkelijk in te stellen op onze telefoons. Alleen nu is hier een nadeel aan. Want hoe goed de telefoon ook werkt wat navigatie betreft, het is totaal niet praktisch om met je telefoon in de hand te gaan fietsen. Dan daarbij kan het ook nog eens erg gevaarlijk zijn. En voor iets langere fietstochten is het waarschijnlijk ook nog eens erg oncomfortabel.

Maar er is een oplossing voor

En die oplossing is dat je een telefoonhouder op het stuur van je fiets kan monteren. Deze houders zijn super stevig, blijven goed zitten, en houden je telefoon goed vast. Dus ook al ga je hard een drempel op met je fiets of krijgt je fiets een klap, de kans is groot dat je telefoon blijft zitten in de houder. Je hoeft op die manier je telefoon niet vast te houden, maar kan wel mooi je navigatie aan zetten en deze in de gaten houden.

Dit vind je misschien ook leuk...