Amsterdam Lifestyle Travel

Spaans les nemen in het prachtige Amsterdam

Een les Spaans nemen is leuk, en nog veel leuker als het op een leuke plek is. Een van de leukste plekken in Nederland met de meeste cultuur is natuurlijk Amsterdam. Amsterdam is een internationale stad en je kunt er vrijwel alles vinden. Er lopen mensen van over de hele wereld rond. Grote kans dat er een paar Spaanse tentjes te vinden zijn, of Spaanse toeristen die iets aan je willen vragen. Je kunt ze dan verrassen met de kennis die je hebt gekregen in een les Spaans. Misschien heb je dan geleerd hoe je ze kan begroeten, vragen hoe het gaat of dat je dan kan zeggen dat dit al het Spaans is dat je kan. Misschien kan je na een lesje Spaans ook al twee biertjes of frisdrank bestellen bij die leuke Spaanse tent. Spaans is een makkelijke taal om te leren dus in één les zul je al veel kunnen leren over deze prachtige taal. 

Spaans is een van de bekendste talen

Wist je dat Spaans een van de meest gesproken talen in de wereld is? Spaans is de op één na meest gesproken taal in de wereld. Boven Spaans staat nog Mandarijns en onder Spaans komen Engels, Arabisch en Hindi. Dit is dus de top vijf van meest gesproken talen in de wereld. Spaans staat zelfs boven Engels, een taal waarvan we verwachten dat de meeste mensen het kennen. 

Spaans is dus een echte wereldtaal en het is altijd handig als je daar een paar woordjes of zinnen van weet. Het is naast erg leuk, ook leerzaam om een les Spaans te nemen in Amsterdam. Zo maak je ook meteen indruk en kun je daarnaast er een leuk dagje, of weekendje, Amsterdam aan plakken!

Waar kan je Spaans les nemen in Amsterdam?

Al zin gekregen om Spaans te leren? Als je niet meteen een hele cursus Spaans wilt nemen, is een lesje Spaans altijd een optie. In één les kun je al erg veel leren en het is een leuk en laagdrempelig uitje die perfect past in je weekendje naar Amsterdam. Op het internet kun je veel opties vinden voor een Spaanse les Amsterdam. Vergelijk ze goed met elkaar en maak een keuze. Daarna toch zin gekregen om meer Spaans te leren? Dan kun je altijd een cursus beginnen. 

Dit vind je misschien ook leuk...