amsterdamdiary.nl
Amsterdam Food

Indiaas eten in Amsterdam

Wanneer je in Amsterdam bent en je bezoekt een van de bekende buurten in Amsterdam, de pijp, dan is het goed om eens op zoek te gaan naar leuke restaurants in deze mooie buurt. Heb jij bijvoorbeeld zin in indiaans eten? Dan is het indiase Restaurant Pind Punjabi jouw place to be. Met een hele uitgebreide menukaart kun jij je hart op als jij lekkere trek hebt. Je kunt via de website van het restaurant een tafeltje reserveren om zeker te zijn van een plek op de avond waarop jou het beste uitkomt. De chef heeft al jaren ervaring en weet avond op avond weer lekkere gerechten op tafel te toveren. 

Eten in de pijp

Als jij een dagje of een weekendje in de pijp bent en je wil lekker eten bij een restaurant in de pijp, dan kun je op internet veel opties vinden. Amsterdam kent ontzettend veel nationaliteiten en dit zie je goed terug in het aanbod aan restaurants. Je vindt in de pijp de bekende restaurants die je veel voorbij ziet komen op de sociale media van jouw favoriete influencer, maar ook ontdek jij de pareltjes waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, maar niet weet wat jou overkomt wanneer jij aan het eten bent. 

Internationaal eten

Net als in veel andere plekken kun je italiaanse restaurants vinden, maar ook stijgt de vraag naar de Indiase keuken. De indiase keuken staat natuurlijk bekend om de welbekende curry’s, tandoori, hun broodsoorten en natuurlijk de talrijke andere gerechten die de indiase cultuur kent. Het is eens iets anders dan het eten dat veel Nederlanders vaak bestellen en daarbij denken dat zij internationaal eten zoals het eten van een afhaalchinees, van de pizzeria of vlees van de plaatselijke argentijn. Door out of the box te denken wanneer jij op zoek bent naar een fijne locatie om te gaan eten, kom je op de lekkerste plekken en vind jij het beste eten. 

Dit vind je misschien ook leuk...