Geen categorie

Vakantie top? Ga voor een Rondreis Zuid Afrika

Het is weer tijd om een vakantie te gaan boeken. Dit kun je doen voor tijdens de schoolvakanties, of buiten het hoogseizoen als je een soepelere planning hebt. Het is aan te raden om eens te gaan kijken naar een mooie rondreis. Door middel van een rondreis kom je mooiste plekken tegen en zul je versteld staan van de mooie natuur. Denk aan een rondreis Zuid Afrika. Voordat je een rondreis Zuid Afrika gaat maken, is het natuurlijk de bedoeling dat je eerst genoeg research doet naar de beste plekken en in welke periode deze plekken goed bezocht kunnen worden.

Twee bezienswaardigheden in je rondreis Zuid Afrika

Als je van plan bent om een rondreis Zuid Afrika te gaan maken, dan weet je vast dat het een enorm gebied is met allerlei mooie plekken. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste plekken om te bezoeken? We nemen je mee in de mooiste plekken in Zuid Afrika. Zo moet Kaapstad absoluut op je lijstje staan. In een rondreis Zuid Afrika wil je natuurlijk een hoop natuur zien, maar Kaapstad is zo ontzettend indrukwekkend, dat deze stad zeker niet vergeten moet worden. De stad ligt aan de voet van de Tafelberg, wat overigens ook geweldig is om te zien. Naast Kaapstad, is een safari een mooie manier om allerlei dieren te zien. Ga bijvoorbeeld naar Kruger National Park. Onder begeleiding van een ranger ga je in een jeep de meest mooie tocht beleven.

Voor ieder wat wils in de rondreis

Eigenlijk is alles in Zuid Afrika indrukwekkend. Toch zijn er bepaalde plekken die je echt gezien wilt hebben als je een rondreis Zuid Afrika gaat maken. Zo is het heel cool om te kunnen zeggen dat je de op een na hoogste waterval hebt gezien. We hebben het natuurlijk over de waterval in Drakensbergen. Houd je van een sportieve middag? Dan is het aan te raden om naar Durban te gaan. Hier kun je enorm goed surfen in de stad waar bijna altijd de zon schijnt. Naast dieren in de natuur, zijn er ook vele dieren in het water te spotten. Zo kun je de mooiste walvissen spotten in Hermanus. Ben je een echte cultuursnuiver? Dan is de bloemfontein een leuk uitstapje in Zuid Afrika. Wil je de meest mooie olifanten spotten? Ga dan naar het Addo Elephant National Park.

Beste tijd om te gaan

Hoewel je veel tijd zult besteden aan het uitzoeken welke plekken het beste zijn om te bezoeken, wil je ook in de beste tijd gaan. Niet iedereen heeft de volledige vrijheid om te gaan wanneer ze willen, maar als je deze keuze wel hebt, dan is het volgende belangrijk. Wil je echt de grootste kans hebben om wild te spotten in Zuid Afrika? Dan is het een goede keuze om je rondreis Zuid Afrika in september en oktober. Wil je de mooiste natuur zien zoals de bloemenpracht? Dan zijn de maanden augustus en september de beste keuze. Hierin kun je zelf een goede keuze maken.

Dit vind je misschien ook leuk...