Interior

Leuke ideeën voor in huis

Zoek je inspiratie voor in huis? We hebben wat ideeën die makkelijk zelf uit kan voeren . 

Muren pimpen

Wat dacht je ervan om aan de slag te gaan en betonlook verf online bestellen en je woonkamer te laten matchen met de beton cire badkamervloer? Ga snel aan de gang en als extra raden we aan om chalk paint online bestellen bij chalkpaint.store. Daarmee kun je prachtige dingen maken. Pimp de muur van je huis zodat je vanaf je tuin ook iets heel moois ziet, of maak iets super moois voor de deur op de grond. Wees lekker creatief! 

Opruimen

Elk huis wordt geholpen door een goede opruim-sessie. Er is misschien niet veel voor nodig om de jouwe van saai naar fantastisch te maken. Naast het opruimen van kapotte spullen en troep, zorg ook dat je door al oude spullen gaat om te kijken wat ervan weg mag. Zet verschillende oude spullen te koop, of geef ze eventueel aan het goede doel. 

Make-over woonkamer

Maak dit het jaar van je nieuwe woonkamer. Waterbestendige vloerkleden, comfortabele meubels, kunst en spiegels helpen bij het creëren van een stijlvolle ruimte om te ontspannen. Voeg een elektrische of gaskachel toe om het knus te houden en je zult ook meer gebruik maken van je nieuwe ruimte in de lente en herfst. Echte planten zijn geweldig, maar ze kunnen ook veel onderhoud vergen en afhankelijk van het weer. Probeer in plaats daarvan een paar neppe planten, in de vorm van nep vormsnoei, struiken en lang gras. Ze zijn tegenwoordig realistischer dan ooit, en zijn ook een goede manier om je huis het hele jaar door op te fleuren. Stel je een paar nepbloemen voor aan weerszijden van een deuropening, een bloeiende hyacint op je terras of een paar weelderige hangende manden die nooit water nodig hebben, en je zult begrijpen wat we bedoelen.

Tuin

Voeg hoeken van levend gebladerte toe die geen constant onderhoud nodig hebben, zoals een een hoekje met wilde bloemen, ingebed met dwarsliggers of stenen om te voorkomen dat ze zich ongecontroleerd verspreiden. Verspreid voor het gemak gemengde pakjes wilde bloemenzaden. Om uw veld met wilde bloemen te onderhouden, hoeft u het alleen maar af en toe terug te maaien. Zo een hoekje wildbloemen ziet er niet alleen heel mooi uit, het is ook super goed voor de bijen! Als laatste pimp tip, als je thuis een oud vergiet hebt, is het perfect om te transformeren in een hangende mand. Het enige wat je nodig hebt is een voering, wat compost en bloemen om op te planten en je bent klaar. Een doe-het-zelf hangmand is perfect om wat kleur toe te voegen aan een kleine tuin met weinig vloeroppervlak.

Dit vind je misschien ook leuk...