Wat is de beste kokend waterkraan?
Geen categorie

Wat is de beste kokend waterkraan?

Een kokend waterkraan, je hebt er vast wel eens van gehoord. Tot een paar jaar geleden beschikte (bijna) elk huis over een normale warm en koud kraan en over een waterkoker, maar tegenwoordig zitten deze functies allemaal bij elkaar in. Een zo genoemde 3 in 1 kokend waterkraan. Aan de naam hoor je het al: de kraan beschikt over 3 functies; warm, koud en kokend heet. Welke kraan is nou de beste kokend waterkraan? En wat is een kokend waterkraan precies? Dat lees je hier:

Wat is een kokend waterkraan precies?

Een kokend waterkraan, oftewel een 3 in 1 kokend waterkraan, is een kraan die beschikt over meerdere functies. De functies zijn: kokendheet, warm en koud. De kraan wordt ge├»nstalleerd via een boiler die zich bevindt onder de wasbak. Deze boiler houdt het kokendhete water heet en zorgt ervoor dat de kraan altijd klaar is voor gebruik. 

Een kokend waterkraan is dus eigenlijk een kraan waaruit je een theetje of een pan heet water snel kunt aftappen. 

Welke kraan is de beste?

Nu deze 3 in 1 kokend waterkraan zo populair is, zijn er veel merken opgesprongen. Meerdere merken zijn aan de slag gegaan en hebben hun eigen 3 in 1 kokend waterkraan ontwikkeld. Van deze merken kan er maar 1 de beste zijn en dat is de kokend waterkraan van HOWAT. Zij hebben het zo simpel mogelijk gehouden. De kraan is zo ontwikkeld, dat je hem zelf kan installeren met de bijbehorende boiler van 2,4 liter.  

Wanneer je kokendheet water wil tappen, zul je eerst de draaiknop in moeten drukken end raaien. Alleen dan komt er kokendheet water uit. Het heeft dus een goede kinderbeveiliging. Bij HOWAT kun je kiezen uit verschillende kleuren zoals: RVS, Chroom en Zwart. 

Als je geen beschikking hebt over een warm waterleiding in de keuken, dan kun je hem alsnog gewoon aansluiten. Je moet dan de aansluiting afdoppen. 

De 3 in 1 kokend waterkraan van HOWAT is dus de beste kokend waterkraan die nu op de markt staat. Dit komt door zijn functies en het makkelijke monturen. Nu je meer weet over de kokend waterkraan, is het misschien tijd om er een aan te schaffen. Je kunt natuurlijk niet achter blijven lopen!

Dit vind je misschien ook leuk...