flexwerkplekken Amsterdam
Geen categorie

Dit zijn de beste flexwerkplekken in Amsterdam

Flexwerken is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is heel gemakkelijk om op jouw manier te kunnen werken. Zeker wanneer je een zzp’er bent. Het is alleen best lastig om de goede flexplekken in Amsterdam te vinden als je er niet bekend bent. Dit komt je werk natuurlijk niet ten goede. Het gaat er niet alleen om dat je weet waar je kan flexwerken. Het gaat er ook om dat je er zeker van bent dat je je hier op je gemak voelt. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de beste plekken in de stad.

Werken in The Student Hotel

The Student Hotel biedt jou een werkplek in een fijne sfeer. Het is er lekker informeel en iedereen kan zich er op zijn of haar gemak voelen. Het is fijn dat de mogelijkheden er lekker breed zijn en eigenlijk nergens raar van wordt opgekeken. Dat maakt het voor jou wat gemakkelijker om je werkzaamheden te doen zoals jij dat wilt. Anderen die er al regelmatig komen werken stellen dat ze geïnspireerd raken door de opzet en inrichting van The Student Hotel. Een ander voordeel zijn de goede mogelijkheden om er te lunchen.

Werken bij Base Create Collab

Wanneer je iemand bent die een creatief beroep uitoefent, dan is het fijn om daar de juiste werkplek bij te vinden. Helemaal wanneer die plek ook nog eens middenin Amsterdam ligt. Dat is wat base Create Collab je kan bieden. Het is een plek die is ontwikkeld door dames die zelf als ondernemer de eenzaamheid van het zzp-leven zelf ervaarden. Door een plek op te zetten waar ondernemers van gelijke stemming konden komen werken is er veel meer support. Ook is het fijn om mensen om je heen te hebben die je kunnen helpen en inspireren. Je kunt hier eerst een proefdag draaien.

Werken bij Startdock

Wanneer je meer zoekt dan gewoon een werkplek, dan zoek je een zogenaamde coworking space. Dat is wat Startdock je kan bieden. Het is op zowel de Keizersgracht als de Herengracht te vinden. Je vindt er alles wat past bij het nieuwe werken. Zo is er gezorgd voor een fijne werksfeer omdat het meer is dan alleen maar een bureau met stoel. Je kan er bijvoorbeeld ook vergaderen in de daarvoor ingerichte ruimtes. Je vindt er veel andere harde werkers die je ook nog eens flink kunnen inspireren. Dat maakt het nog wat aantrekkelijker.

Dit vind je misschien ook leuk...