naamsbekendheid vergroten
Geen categorie

5 manieren om je naamsbekendheid in Amsterdam te vergroten

Ben je een ondernemer in de hoofdstad? Dan heb je met veel concurrentie te maken. Het is dus zaak om je naamsbekendheid te vergroten. Adverteren in Amsterdam is dan altijd een goede manier. Het is bovendien niet de enige manier die je tot je beschikking hebt. De volgende vijf opties staan ook voor je open. Zo kan je snel zorgen dat iedereen weet wie je bent.

1. Zorg voor een sample

Naamsbekendheid opbouwen is niet voordelig. Daar moet je wel in investeren. Voor een advertentie schakel je bijvoorbeeld Advertorial.nl in. Een andere optie die je hebt is het weggeven van samples. Door mensen gratis kennis te laten maken met jouw product kan je zorgen dat ze een eerste beeld krijgen van wie je bent en wat je doet. Overigens kan je ook voor andere soorten weggevertjes kiezen.

2. Bekende reclameartikelen benutten

Ook kan je kiezen voor het weggeven van bekende reclameartikelen. Dat doe je bijvoorbeeld op beurzen en andere evenementen. Vroeger was dat bijvoorbeeld de aansteker. Tegenwoordig zijn het de balpen, sleutelhanger en flesopener. Daarnaast heb je natuurlijk ook alle ruimte om met een origineel cadeautje te komen voor jouw doelgroep.

3. Gratis reclame zoeken

Je kunt ook proberen gratis reclame op te zoeken. Dat kan je bijvoorbeeld doen door persberichten rond te sturen over nieuwtjes in jouw onderneming. Is het aantrekkelijk genoeg, dan kan je er zeker van zijn dat een redactie uit Amsterdam het wel overneemt. Zo kom je toch in de krant of op de website.

4. Organiseer een evenement

Dit hoeft niet grootschalig te zijn. Ook met een klein evenement kan je er al voor zorgen dat je allerlei mensen aan je kan binden. Een leuke workshop die betrekking heeft op jouw werkzaamheden is daar een goed voorbeeld van. Zo kan je direct ook tonen wat je allemaal in je mars hebt als ondernemer.

5. Laat meer van jezelf zien

Je kan je op allerlei manieren laten zien. Je kan een onderdeel van een jury of commissie worden. Je kan in een panel gaan zitten. Je kan online aan zakelijke discussies deelnemen.

Dit vind je misschien ook leuk...