Lifestyle

Fietsonderdelen en fietsaccessoires

Een fietsonderdeel kopen kun je vaak bij de fietsenmaker, op de markt of natuurlijk in een online webshop. Het voordeel van online bestellen is dat je niet hoeft te wachten totdat iemand je helpt. Daarnaast zijn de prijzen vaak vele malen lager en is er ook nog regelmatig een actie. Op deze manier blijft fietsen een leuke hobby die niet al teveel geld hoeft te kosten. 

In de outlet vind je onderdelen voor een nog goedkopere prijs. Dit komt door de goede prijsafspraken, maar ook doordat onderdelen uit een assortiment gaan. Echter kan het wel zijn dat dit het perfecte onderdeel voor jou is. Dan heb je mazzel en kun je het kopen tegen een spotprijs. Fietsenmakers zijn vaak op zondag en maandag gesloten. Door online artikelen te bestellen heb je hier gene last van. Je kunt gewoon het artikel al bestellen en vaak wordt dit dan ook op maandag tot en met zaterdag geleverd. Afhankelijk van de voorraad kun je het artikel al de volgende dag in huis hebben.

De perfecte fietstas vinden

Je kunt een fietstas online kopen en veel geld besparen op de regulier verkoopprijs. Er bestaat een uitgebreide collectie aan tassen. Zo heb je kleine tot grote tassen die je aan het stuur kunt bevestigen. Ook zijn er afneembare tassen die je aan de achterkant van de fiets kunt plaatsen. Wanneer je ze niet gebruikt kun je ze eraf halen en heb je minder gewicht. Hierdoor kun je weer een stuk sneller fietsen. Wil je altijd tassen op de fiets dan zijn er ook modellen die definitief op de fiets gemonteerd kunnen worden. De meeste mensen kunnen dit gewoon zelf zonder tussenkomst van de fietsenmaker. Meestal wordt er gekozen voor dubbele fietstassen. Zo kun je het gewicht precies gelijk verdelen waardoor je niet een kant op gaat hangen.  Met een rechte fietshouding kun je ook meer genieten van de omgeving en haal je een hogere snelheid.

Kies voor veilige LED verlichting op de fiets

Online kun je de fietslamp bekijken. Zo heb je meteen een beeld over de kracht van specifieke fietslampen. Het kan zijn dat jij het liefste een afneembare fietslamp wil hebben. Omdat niet iedereen overal even goed zit zijn er verschillende sterktes qua de felheid van de lamp. Sommige mensen zijn ook gevoelig voor licht waardoor ze een lagere felheid kiezen.  Het is belangrijk voor de veiligheid dat je een goed zicht hebt op de weg. Daarnaast wil je ook opvallen voor andere weggebruikers.

Berg je fiets praktisch en snel op !

Je kunt fietsenopbergrekken kopen om je fiets makkelijk op te bergen. Er zijn diverse modellen beschikbaar die je in een specifieke ruimte kunt plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook modellen die je kunt inklappen wanneer je ze niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je ook de ruimte waar hij hangt kunt gebruiken wanneer de fiets weg is. Ook zijn er modellen die je bijvoorbeeld aan de stoep vast kunt maken. Zo heb je altijd een fietsenrek voor de deur.

Dit vind je misschien ook leuk...