Onvergetelijke Canal Tours
Geen categorie

Onvergetelijke Canal Tours

‘Dagelijks Onvergetelijke rondvaarten aanbieden’, is waarvoor Floating Amsterdam staat. Floating Amsterdam gooide in mei 2017 de trossen los en startte de rondvaarten, met hun elektrische aangestuurde boten, in de Amsterdamse grachten. Gedreven door hun passie voor boten en varen en de liefde voor Amsterdam, maakten ze de vastberaden stappen in het realiseren van hun missie om: “op een vernieuwde, originele en vooral heel gezellige manier een onvergetelijke canal tours aan te bieden”. Dit, met als doel toeristen en  inwonenden op een aangename manier kennis te laten maken met de Nederlandse hoofdstad. Een dienstverlening van Floating Amsterdam met kwaliteit, luxe en persoonlijke service, hoog in het vaandel.

Genieten van de mooiste plekken 

Floating Amsterdam maakt het tot hun bijzondere taak om bezoekers van de mooiste plekken van Amsterdam te doen genieten, tijdens de rondvaarten in de diverse grachten van Amsterdam. Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, kent 165 grachten met een totale lengte van 75 km. Floating Amsterdam heeft als opstaplocatie: ‘de Oudezijds Voorburgwal’, welke ligt te Wallen. Een historische plek, daar het de oudste gracht van Amsterdam is. Vanuit Oudezijds Voorburgwal starten de dagelijkse rondvaarten en wordt route afgelegd langs het Kolkje, Het Open Havenfront, de Oude Schans, Amstel, Herengracht, Reguliersgracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Amstel, Rokin, Grimburgwal en weer terug op de Oudezijds Voorburgwal. Tijdens de rondvaart gaat de  schipper in op de diverse bezienswaardigheden, die Amsterdam te bieden heeft. 


Huren van een privé sloep
Floating Amsterdam maakt het je ook mogelijk om een privé sloep te huren met een kapitein en eventueel hostess. Er kunnen maximaal 25 personen per sloep mee. Een ideaal groepsuitje dus met zo een luxe fluisterboot. Je kunt kiezen voor een luxe privé rondvaart, waarbij de boot wordt ingericht naar eigen wens. Ook de drank en voeding wordt door jou bepaalt, welke op verzoek ook door de hostess, tijdens de rondvaart, worden voorzien. Wat voeding en drank betreft, heb je de keuze uit een hamburger, een heerlijk diner, een zalige lunch, tot een uitgebreid buffet. Tijdens plotselinge onweer wordt de cabriokap van de boot neergelaten, waardoor de pret niet wordt verstoord. Allen, diensten van Floating Amsterdam, om je die onvergetelijke rondvaart in die privé sfeer, te bieden.  

Floating Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 30a
1012 GD Amsterdam

https://www.floating-amsterdam.nl/ 

Dit vind je misschien ook leuk...