Sneaker trends
Fashion & Beauty

Sneaker trends 2021

Wie heeft er geen paar sneakers in de kast staan? Iedereen houdt van deze stappers. Je kan er kilometers lang op lopen zonder pijn te hebben en dit willen we uiteindelijk toch wel. Ben jij benieuwd wat de sneaker trends zijn? En waar we net een beetje extra verliefd op zijn? Lees dan gauw verder!

Retro sneakers jaren ’70
De retro sneakers blijven nog wel even in het straatbeeld. Veel sneakers die wel al zagen uit de jaren ’80 en ’90, ligt de focus nu op de jaren ’70. De kenmerken van deze sneakers zijn: bonte kleuren, ronde neuzen en een rubberen zool. Nu zie je de sneakers ook in nude kleuren. Deze sneakers zijn super leuk te dragen onder jeans of een pantalon.

Retro sportschoenen
Remember Diana iconische look? Nee? De iconische look is een fietsbroek, met hoge sokken en gigantische sportschoenen. En juist deze sportschoenen zijn anno 2021 hotter dan hot. We zijn de dad sneakers al gewend. Die zagen we immers door het hele land al voorbij komen. De retro sportschoenen zijn namelijk de dad sneaker met een retro touch. Deze schoenen draag je onder een casual huispak of onder een zwierig jurkje. Alles is mogelijk.

Designer sneakers
Anno 2021 mag je sneakers dragen waar pontificaal een logo opstaat of dat het herkenbaar is dat het een Balenciaga triple s is. Eén ding is zeker de sneaker mag gezien worden. Er zijn veel kleurrijke sneakers op de markt, maar ook minimalistische sneakers. Zo kan jijzelf kiezen welke het beste past bij jouw kledingstijl.

Hoog, Hoger, Hoogst
De hoge sneaker of wel high tops maken dit jaar hun come back. Dit jaar worden ze niet alleen onder jeans gedragen, maar ook onder jurken en rokken. Haal je oude converse maar uit de kast! Vooral de witte zijn in trend. Waarom? Lees gauw de volgende trend!

Minimalistische sneakers
Simpele, niet te veel poespas en eenvoudige ontwerpen: dit is de minimalitsche sneaker en die blijft ook in anno 2021 een trend. Deze trend is ideaal voor als je een scandinavische stijl hebt of een scandinavische look wilt hebben. Investeer in deze schoenen, ze gaan namelijk erg lang mee. Deze sneaker is met iedere look bijna wel te combineren.

Dit vind je misschien ook leuk...