Vakantie in eigen huis! Lees hier 3 handige tips voor de thuisblijvers deze zomer
Interior

Vakantie in eigen huis! Lees hier 3 handige tips voor de thuisblijvers deze zomer

De zon schijnt, de parken, zwembaden en stranden stromen langzaam vol met mensen. Het is officieel zomer! Nu het coronavirus ons nog lichtelijk in zijn greep heeft is het lastig voor de meeste mensen om een vakantie te boeken in het buitenland. Hoe graag iedereen dat ook wilt de reisadviezen bepalen! Nu we alleen maar thuis werken is het fijn om toch een beetje een vakantiegevoel te creëren. Wij hebben om deze reden voor de thuisblijvers een aantal leuke tips op een rijtje gezet die het vakantiegevoel volledig je woning in krijgt! 

Ibiza in je woning 

Ibiza, het eiland dat bekend staat om haar prachtige stranden, rotsen en badplaatsen. Hoe leuk is het om de Ibiza sfeer je woning in te brengen! Om je interieur zo veel mogelijk te laten lijken op een Ibiza strandhuisje is het belangrijk om zo veel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Denk aan materiaal van riet en hout. Plaats bijvoorbeeld een rietenbankje in je tuin of woning of hang een hangmat op! Maak je woning ook volledig af door een sfeerlicht op te hangen, gewoven vloerkleed in je woonkamer te leggen en je huis levendig te maken met mooie groene planten.  

Platenspeler met heerlijke zomerse muziekjes 

Nu je woning volledig in de Ibiza sfeer is ingericht moet er nog een speciaal element aan toegevoegd worden. Muziek! Haal je oude platenspeler tevoorschijn of schaf er één aan en draai de heerlijkste zomerse muziekjes. Zorg ervoor dat je de aluminium deuren van je woning lekker openzet! Op deze manier kan je de muziek in de tuin horen. Let wel op bij het openen van je kunststof voordeur dat je de buren niet constant tot last bent. Tip! Nodig je buren uit en verras ze met je prachtige zomerse woning.  

Smoothie/cocktail maker 

Tot slot hebben we een tip die jou thuis optimaal laat genieten. Maak de heerlijkste cocktails of smoothies en ontspan in je eigen Ibiza strandhuis. Haal de meest tropische fruitsoorten je woning in zoals: meloen, ananas, granaatappel en banaan. Nu je woning Ibiza proof is kan je er zelfs een mini cocktailbar van maken!  

Dit vind je misschien ook leuk...