Fashion & Beauty

Wat past bij jou?

Als je zou gaan trouwen, zou je dan een gouden ring om je vinger laten schuiven? Deze ring, of hij nou van goud of van zilver is gemaakt staat symbool voor jullie liefde. Je partner heeft veel moeite gestoken in het uitzoeken van deze speciale ring, waarbij het extra belangrijk is dat hij goed past. Misschien heeft je partner op een omslachtige manier gevraagd of je je ringmaat weet en als dit niet het geval is dan zegt hij of zij waarschijnlijk: zullen we die laten opmeten bij de juwelier? Gewoon voor de lol hoor, niets bijzonders. Ja,ja…….

Subtiel of extravagant?

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel mooie ringen te koop en iedereen vindt weer iets anders mooi. Het gaat bij sieraden vaak om de herinnering en emotionele waarde, al vinden sommigen het geen probleem om uit te stralen dat ze vermogend zijn. Er zijn ringen verkrijgbaar voor elke portemonnee dus je vindt er vast eentje die echt bij jou past.

Vier het leven!

Sommige vrouwen kiezen voor subtiel en elegant, anderen gaan voor opvallend en exclusief. Mijlpalen en speciale leeftijden worden vaak door vrouwen gevierd met een sieraad. Soms gekregen door een geliefde en soms voor zichzelf gekocht. Wanneer je een ring geeft laat je zien dat je van de ontvanger houdt.

Zet jezelf in het zonnetje

Als je gek bent op sieraden dan kan een gouden ring eigenlijk niet ontbreken in je collectie. Gouden sieraden zijn heel eenvoudig te combineren en stralen warmte uit. Het is een compliment aan je handen want je zet ze met het juiste sieraad echt in het zonnetje. Ook mannen kunnen hun outfit helemaal afmaken met een passende gouden ring. Wees ook niet bang om te kiezen voor een statementring, hiermee laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vind. 

Pluspunten verschillende edelmetalen

Goud: Een extra voordeel van goud is dat dit edelmetaal niet snel beschadigd en krasbestendig is. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je ring.

Zilver: heeft als pluspunt dat ze minder duur zijn dan gouden sieraden. Het is dus een toegankelijker materiaal.

Titanium: is ideaal in gebruik voor mensen met een gevoelige huid of allergie.

Staal: geeft sieraden een stoere uitstraling en zijn optimaal geschikt voor mensen die snel last hebben van huidirritatie.

Grijp je kans om je gouden ringen met elkaar en andere sieraden te combineren! Zo geef je een leuke outfit net dat beetje extra en wordt het jouw avond tijdens het uitgaan.

Dit vind je misschien ook leuk...