Lifestyle Travel

Een vakantie betalen met Cryptocurrency

Dit klink ongeloofwaardig he? Toch zijn er toch mensen die dit hebben weten te doen. Lees hier het verhaal: ” een vakantie betalen met Cryptocurrency”

Wat is het nou eigenlijk?

Ik zal eerst eens uitleggen wat Cryptocurrency nou eigenlijk is. Kort gezegd is dit een digitale munt, waarin je kunt investeren. Je hebt verschillende soorten munten zoals; Ripple, Bitcoin, Ethereum. Al deze munten hebben hun eigen koers. Je kunt dus een van de munten inkopen en weer verkopen om er zo winst op te maken. Hiervoor moet je dus goed de koers van de munten in de gaten houden om te kijken of het slim is om te investeren.

Schommelende markt

De cryptovaluta staat bekend om zijn schommelende markt. De Bitcoin koers is dus heel erg wisselend. Dit kan positieve of negatieve invloed hebben. Zo kan het namelijk zijn dat de koers opeens heel erg stijgt en je duizenden euro’s verdient, maar het kan natuurlijk ook andersom. Het eerste is bij de mensen gebeurt die ervan op vakantie konden gaan. Zij hebben geld ge├»nvesteerd en daar ontzettend veel mee verdient.

Durf een risico te nemen

Het is natuurlijk ook een kwestie van durven. Het is namelijk een groot risico die je neemt. Je kunt je geld verliezen, maar je kunt er ook veel mee verdienen. Je moet het maar zo zien, als je het helemaal niet probeert heb je niks. De mensen die er dus flink wat profijt van hebben gehad hebben een groot risico genomen. En gelukkig voor hun, heeft dit goed uitgepakt.  Maar weet wel waar je aan begint. Bitcoin kopen is dus een groot risico en dat geld ook voor de andere munten.

Kan je alles met digitaal geld?

Op vakantie gaan is dus 1 van de dingen die je kunt doen met je winst. Wel is het zo dat je digitaal geld niet kunt pinnen. Het blijft dus een digitale munt, waar je alleen online mee kunt betalen. Een vakantie online boeken kan dus. Je kunt er dus genoeg andere dingen mee doen, maar dus wel alleen online. Steeds meer winkels bieden deze betaalmethode aan.

Dit vind je misschien ook leuk...