Travel

Fietsend door de stad

Vakantie in eigen land dit jaar? Dat is wel de veilige optie, dan weet je zeker dat het door gaat. Het kan in Nederland ook heel mooi zijn. Je kan er ook een fietsvakantie van maken meteen! Vooral met een lichtgewicht elektrische fiets. Amslod fietsen heeft bijvoorbeeld een hele goede selectie, en je kan kijken op Amslod.nl ervaring om te bewijzen dat het wel goed komt. Maar wat dacht je dan van een fietsvakantie in Noord Holland? Met een mooie nieuwe fiets ga je zo door de provincie sjeezen, en er is meer dan genoeg om te doen. Je hoeft ook niet zo moe te zijn als je op de elektrische fiets zit. Maar dan nog hoef je ook zeker niet elke dag te fietsen, rust lekker elke paar dagen weer voor een paar dagen uit .

Natuur

Als je lekker wilt verdwijnen in de natuur kun je zeker weten dat je in Noord Holland goed zit. Het is sowieso heerlijk om in eigen land op vakantie te gaan. Want naast het feit dat je er heen kan fietsen kun je ook nog gewoon de taal spreken die je kent en het eten eten wat je kent. Ook is het altijd mooi om meer over je eigen land te leren kennen. Je kunt de fietsen even aan de kant zetten en beginnen met een lekkere wandeling. Neem een lekkere picknick mee, en misschien een lekker flesje wijn mee. Dan kun je echt optimaal genieten. 

Fietsroutes

Weet je niet zo goed waar je heen moet fietsen? Geen zorgen er zijn genoeg fietsroutes. Kijk meer eens op het internet. Hier kom je allerlei verschillende fietsroutes tegen langs natuur, steden, dorpjes, enz. Hou je liever van een lange fietsroute langs verschillende steden? Of fiets je liever kortere routes door de natuur. Je hebt het allemaal in Noord-Holland.

Musea enzo

Heb je genoeg gefietst en wil je even uitrusten? Dan zijn er nog genoeg anderen dingen om te doen. Je hebt in Noord Holland en Amsterdam ook genoeg musea, zeker een bezoekje waard, ze hebben hier van alles en nog wat. Het Rijksmuseum is ook heel gaaf. Er staat hier heel veel bijzondere moderne kunst die je echt laat opkijken van WAUW. Maar denk ook aan Onze lieve heer op solder, de Dam, Anne Frank huis, Van Gogh museum, en nog veel meer. Er is genoeg te zien en te beleven

Dit vind je misschien ook leuk...