Hoe kan je betalen met beltegoed?
Lifestyle

Hoe kan je betalen met beltegoed?

Heb jij toevallig een prepaid simkaart en wil je met je beltegoed betalen? Dan is dat tegenwoordig mogelijk. Misschien dat je het niet vaak gaat gebruiken, maar het is altijd goed om te weten dat het kan. Echter, is het niet voor iedereen duidelijk hoe je kan betalen met behulp van je beltegoed. In dit artikel leggen wij het even aan je uit. 

Betalen met beltegoed

Voor iedereen die een simkaart heeft is het betalen met beltegoed relevant. Wanneer je een abonnement hebt worden de kosten achteraf via je telefoonrekening gefactureerd. Heb je een prepaid simkaart dan heb je de volgende mogelijkheden, namelijk:

  • Betalen met SMS beltegoed
  • App aankopen

Betalen via SMS

Betalen via SMS is een van de populairste, maar ook de gevaarlijkste manier om te betalen met je beltegoed. Je gebruikt dit bijvoorbeeld door deel te nemen aan een winactie via een tv-programma of bij het stemmen op een favoriete artiest. Let er wel altijd goed op naar wie je het stuurt en wat je er zin zet. Door kleine typfoutjes kan je zomaar per ongeluk een abonnement afsluiten. 

Via App aankopen

Bij sommige providers is het ook mogelijk om met een beltegoed app aan te kopen. Ook met prepaid is dit mogelijk. Denk hierbij aan games, muziek of andere apps die je wil aanschaffen voor op je telefoon. Bij kijk bij prepaidsimkaarten.nl of jouw simkaart hier geschikt voor is. 

Waarom zou je gebruik maken van deze dienst? Dat is heel simpel, als je al een prepaid simkaart hebt is dit natuurlijk super makkelijk. Bijvoorbeeld met de aankoop voor een specifieke App. Let wel bij betalen via SMS er op dat je niet de vergissing maakt in het afsluiten van een abonnement. Het is ook altijd mogelijk om deze functie uit te schakelen.

Dit vind je misschien ook leuk...