Interior

Houten shutters voor verschillende woonstijlen

Ieder interieur is uniek en daardoor zijn er veel verschillende woonstijlen. Bij iedere woonstijl passen verschillende vormen van raamdecoratie. Gordijnen, lamellen, blinds of rolgordijnen, ieder van deze raamdecoratie past bij een andere stijl. Er is een soort raamdecoratie die bij iedere woonstijl past, namelijk shutters. Shutters zijn binnen luiken met horizontale lamellen die je open en dicht kunt schuiven. Doordat shutters in veel verschillende maten, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn, passen ze in ieder interieur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter! 

Retro houten shutters 

Retro is een woonstijl die opnieuw zijn intrede maakt. Deze stijl kenmerkt zich door zijn vrolijke vormen en kleuren. Kleuren zoals terra, blauw en okergeel waren in de jaren zestig en zeventig in veel woonkamers te vinden. Ben je fan van deze stijl? Ga dan voor shutters in een donkerblauwe kleur en combineer deze met een geelkleurig grafisch behang. Om het af te maken kan je een opvallende fauteuil of sofa in het midden van de kamer plaatsen. 

Industriële houten shutters 

Naast de retro woonstijl is een industriële stijl ook erg populair! Materialen zoals staal en beton zijn kenmerkend voor een industriële look. Dus ben je gek op stoere materialen en donkere kleuren? Dan passen zwarte houten shutters perfect in jouw interieur! De shutters kunnen op maat gemaakt worden. Dus wil je deze stoere stijl doorvoeren in de shutters? Ga dan voor dikke houten horizontale lamellen. 

Klassieke houten shutters

Zijn de retro en industriële stijlen te uitgesproken voor jou? Dan kan je gaan voor de gladde houten shutters. Bij deze variant zijn de houtnerven niet zichtbaar, hierdoor zijn de shutters niet opvallend en geeft het een rustige indrukt. Om de ruimte groter te laten lijken, kan je het beste kiezen voor witte of beige shutters. Als je het interieur meer diepgang wilt geven, kunnen de houtkleurige shutters erg mooi staan. Als jouw huis beschikt over prachtige glas in lood ramen wil je deze natuurlijk niet verstoppen achter shutters. Doordat de shutters op maat kunnen worden gemaakt, hoeven de glas in lood niet bedekt te worden. 

Laat je inspireren! 

Ben je enthousiast geworden over shutters voor bij jou in het interieur? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en laat je inspireren. Deze partij heeft een groot aanbod aan houten shutters in verschillende stijlen. Ook kunnen ze de shutters geheel naar jouw wens maken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op! 

Dit vind je misschien ook leuk...