Fashion & Beauty

Lees hier de 4 essentials die je als man moet hebben!

Als man wil je er goed en verzorgd uit zien. Misschien wel voor een sollicitatiegesprek, een spannende date of voor een gaaf festival. Kleding maakt de man, deze uitspraak bestaat niet voor niets! Maar de kunst is om alle elementen van kledingstukken, schoenen en accessoires goed met elkaar te combineren. Wij hebben voor jou als man 4 belangrijke essentials op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. 

Witte sneakers 

Als man ben je vaak geneigd kleding en schoenen te kopen met veilige donkere kleuren. Terwijl juist de lichte kleuren je outfit volledig afmaken en een totale andere touch geven! Even voor de beeldvorming, een zwarte broek met zwarte schoenen is heel erg eentonig en donker. Maar witte schoenen bij een donkere broek creëert direct een vlotte en frisse uitstraling. Men zegt ook dat wanneer je iemand op straat ziet, je eerst naar het gezicht kijkt en daarna naar de schoenen! Dus wil je een goede indruk achter laten, maak dan je outfit af met een andere kleur schoen! 

Nette herenschoenen 

Naast de witte sneakers in je kast is het van essentieel belang een paar nette herenschoenen te hebben. Je hoeft namelijk niet altijd een duur pak te dragen boven je herenschoenen. Ook wanneer je een beetje casual gekleed gaat staan een paar mooie leren schoenen perfect bij je outfit. Bovendien kom je volwassener over bij het dragen van nettere herenschoenen. Dus weet je niet wat de dresscode is bij een sollicitatiegesprek en wil je niet over de top gekleed gaan? Draag dan in ieder geval een paar mooie leren stappers.  

Horloge 

Een horloge is een accessoires die niet mag ontbreken aan je pols! Het is niet alleen handig om de tijd bij te houden. Het zorgt voor vee detail in je outfit. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van bruine tinten kleuren in je herenpak die overeenkomt met de kleuren van je horloge. Ook de kleur riem, schoenen zijn perfect te matchen aan je horloge.  

Pak 

Voor een bruiloft, diploma-uitreiking of andere gelegenheid. Iedere man moet een prachtig pak in zijn kledingkast hebben hangen. Nog geen pak in huis en een bijzondere gelegenheid op de planning? Ga dan de stad in en scoor eentje die je daarna nooit meer uit wilt doen. Van klassiek tot modern er is keuze zat. Van herenkleding Groningen tot Maastricht. Er zijn genoeg winkeliers die jouw advies willen geven bij het uitkiezen van jouw perfecte pak. Woon je in het noorden? Zoek dan eenvoudig met de zoekterm: pakken Groningen, dan kom je bij de juiste winkel terecht!

Dit vind je misschien ook leuk...