Mooiste zonnebril merken voor dames
Fashion & Beauty

Mooiste zonnebril merken voor dames

Er zijn erg veel zonnebrillenmerken, waardoor je door de bomen het bos niet meer. Van Gucci tot Ray-Ban er zijn veel merken die er tussen liggen. In deze blog zullen enkele merken worden uitgelicht en vertelt waarom het mooie zonnebril merken zijn. Want het kan komen door de kwaliteit, de luxe die het uitstraalt of juist een zonnebrillenmerk wat je nog niet zo goed kent. 

Ray-Ban 

Ray-Ban is al jaren een bekend merk, dat al jaren aan de top staat. Ray-Ban is één van de oudste merken in de zonnebrillen wereld. Het begon bij de luchtmacht in Amerika. De piloten werden verblind door de zon, toen kwam Bausch & Lamb met de oplossing de Aviator zonnebril. Dit werd een groot succes onder de vliegers, enkele jaren later volgden ook het normale publiek. Nu nog steeds is de Aviator zonnebril ontzettend mooi en populair. Ray-Ban past bij een sportieve, glamour situaties, hierdoor past de zonnebril bij iedere situatie. Ook heeft Ray-Ban verschillende soorten zonnebrillen, waardoor er voor iedereen een zonnebril is die bij hem of haar past. De Ray-Ban zonnebril dames is van alle tijden. In hun collectie zitten veel tijdloze modellen, waardoor de zonnebrillen erg lang meegaan. Ook is de kwaliteit van de zonnebrillen erg hoog. 

Burberry

Burberry is een ontzettend stijlvol merk. Het doel van het merk was om mensen in Groot-Brittannië te beschermen tegen het wisselvallige weer in Groot-Britannië. Het werd een succes door Gabardine, dat is een stof die waterafstotend en comfortabel is. Burberry was dan ook een voorkeursmerk voor vele buitenkleding. Burberry is bekend van de trenchcoat. Dit is namelijk een iconisch item uit de collectie. Verder is Burberry te herkennen aan de kleuren die ze gebruiken. Het ruitjespatroon met camel achtergrond en witte, rode en zwarte strepen is Burberry aan te herkennen. De zonnebrillen van Burberry hebben klassieke brillen, maar ook extravagante brillen, waar je show mee steelt. Burberry zonnebrillen zijn goede en sterke kwaliteit. 

Komono

Komono bestaat sinds 2009. Het is een nog niet zo’n bekend merk bij velen, maar toch is het een merk wat kwalitatieve goede zonnebrillen heeft en er prachtig uit zien. Verder zijn de zonnebrillen ook iets betaalbaarder dan die van Burberry bijvoorbeeld. Het is een futuristisch, kleurrijk en retro merk, waardoor er voor iedereen een zonnebril tussen zit wat bij hem of haar past. Komono heeft oog voor detail, want het merk hecht veel waarde aan kwaliteit, ambacht en afwerking. Deze zonnebrillen hebben slank en verfijnd design. Dit merk heeft wat extravagante zonnebrillen, maar ook klassieke zonnebrillen die wat minimalistischer juist zijn. Hierdoor passen deze zonnebrillen bij iedere outfit, zodat je outfit echt af is.

Dit vind je misschien ook leuk...