Fashion & Beauty

De perfecte outfit voor een Amsterdamse stapavond

Het kan eindelijk weer, een lekker avondje ouderwets stappen. Nu de corona tijd achter de rug lijkt, trekken we er weer volop op uit. Het festivalseizoen is in volle gang en ook staan de kroegen en clubs weer bommetje vol. Superleuk, maar dit levert ook weer de nodige outfit stress op. In dit artikel neem ik je mee langs alle outfits trends en tips, zodat je wat minder lang voor je kast hoeft te staan. Dit scheelt tijd, dus laten we snel beginnen. 

Mini-jurkjes

Een tijdje geleden zagen we overal lange rokken en jurken. Het showen van onze bloten benen was verleden tijd, maar het mag eindelijk weer. Vooral de mini-jurken zijn nu op het gebied van aanbod in overvloed en we zien ze in alle kleuren en printjes. In 2022 zien we vooral mini-jurkjes met een V-hals en open rug. We gaan voor zoveel mogelijk open en bloot, dus er is geen tijd om elkaar te bodyshamen. Het dragen van een bh onder deze jurkjes is ook echt een no-go, dus we moeten de plak bh’s weer gaan inslaan. Aangezien we veel lichaam laten zien, vullen we deze outfits aan met veel sieraden en body jewellery. Vooral zilveren sieraden zien we dit jaar veel voorbijkomen. Pak je mini-jurkje uit de kast en stijl je outfit af met veel sieraden en een stel cowboy laarzen. Zo ben je helemaal hip en trek je alle aandacht tijdens een avondje stappen.  

Bloemen rokken

Rokken met bloemen prints zijn ook helemaal hot. Deze rokken bezitten zoveel bloemen in de print, dat je in eerste instantie niet eens doorhebt dat het bloemen zijn. Het zijn vaak drukke printjes en daarom vallen ze meteen op. Ondanks dat ze er in alle kleuren zijn, is vooral de roze en donkerblauwe kleur op dit moment populair. Ook bij deze trend gaan we weer voor kort en sexy. Het dragen van een broekje onder het rokje is daarom ook echt een must! Je wilt natuurlijk niet dat iedereen bij een windvlaag op het terras zo onder je rokje kan kijken. Sowieso zorgt een broekje onder het rokje voor meer zelfvertrouwen, dus waarom niet? Gelukkig zijn deze broekjes tegenwoordig overal verkrijgbaar en ze geven vaak ook nog een corrigerend effect. Twee vliegen in één klap dus. 

Sexy See-trough top 

Als je dacht dat het nog niet sexyer kon, dan had je het mis. We hebben namelijk nog de see-through tops. De naam zegt het al, we kijken dwars door je bovenstuk heen. Vooral op grote festivals zijn deze items enorm populair. Het dragen van zo’n top is zeker gewaagd, maar het is tegelijkertijd ook chic. Je kunt het zo spannend maken als dat je zelf wilt. Wil je je bovenlichaam wat meer bedekken, dan draag je er gewoon een hemdje onder. Wil je wel voor de extreme sexy look gaan? Dan kies je voor alleen een bh of zelfs helemaal niets. Ook stijgt de populariteit van see-through broeken en jurken de laatste tijd. Ik ben benieuwd hoe we er volgend jaar allemaal bijlopen… 

Dit vind je misschien ook leuk...