Geen categorie

Nieuwe trainingskleding voor je kind uitkiezen? Dit zijn de mogelijkheden

Voldoende bewegen is voor elk kind van ongekend belang. Jouw kind doet hiermee sociale contacten op, terwijl het ook nog eens gezond voor hem/haar is. Heeft jouw kind aangegeven dat hij/zij graag op voetbal wil gaan? Dan is het de hoogste tijd om alle benodigdheden aan te schaffen.

Denk hierbij aan voetbalschoenen, aan scheenbeschermers én aan trainingskleding. Als je nieuwe trainingskleding voor jouw kind aan wilt schaffen, heb je in ieder geval meer dan voldoende keuze. Over de vele mogelijkheden lees je hieronder meer.

Korte- of lange trainingskleding?

Allereerst moet je een keuze maken voor het soort trainingskleding. Gaat je voorkeur uit naar korte trainingskleding voor jouw kind? Of weet je dat jouw kind liever lange trainingskleding draagt? Indien je voor een korte broek en korte mouwen kiest, is dat uiteraard heerlijk voor in de zomermaanden. In de winterperiode is dit echter een stuk minder ideaal, maar mogelijk traint jouw kind tijdens die periode niet eens. Denk al met al goed na over deze optie.

Universele trainingskleding

Als je het aanbod van trainingskleding bekijkt, weet je niet wat je ziet. Je kunt echt uit ontelbaar soorten trainingskleding voor kinderen kiezen. Als je de kosten graag zo laag mogelijk houdt, kies je het beste voor universele trainingskleding. Dit is ‘gewoon’ trainingskleding van een bekend merk, zoals Puma, Adidas of Nike. Deze kleding kent eigenlijk vrij weinig poes pas; zo vind je bijvoorbeeld alleen het logo van het merk op de kleding.

Kleding van een club of internationaal landenteam

Een andere mogelijkheid die je hebt, is om speciale kleding van een club of landenteam aan te schaffen. Zo kun je voor trainingskleding van FC Barcelona, van het Nederlands Elftal of van Liverpool kiezen. Mochten jij en jouw kind een favoriete club hebben, is het wellicht leuk om juist kleding van díe club aan te schaffen.

Ook hierbij geldt weer dat je heel veel keuze hebt. Echt alle grote clubs brengen immers jaarlijks een voetbaltenue uit. Sterker nog; sommige clubs brengen tot wel drie voetbaltenues per seizoen uit. Een thuis tenue, een uit tenue en een derde tenue. Het is aan jou – en jouw kind – om te bepalen naar welk tenue de voorkeur uit gaat! 

Bij Voetbalshop hebben ze een groot assortiment aan verschillende soorten voetbaltenues. Dit kunnen dus tenues zijn van de clubs, maar ook de trainingssets van alle topmerken. Een voetbaltenue kopen doe je dan ook bij de nummer 1 voetbalwinkel in Nederland, Voetbalshop.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...