Amsterdam Lifestyle

Personal training aan huis steeds populairder in Amsterdam

Motivatie komt van allerlei plekken, zowel van binnen als van buiten. Misschien heb je al een intrinsieke motivatie om te bewegen, zoals gezonder willen zijn of van je hoge bloeddruk medicijnen af willen.

Je hebt ook extrinsieke motivatoren nodig om te blijven sporten. Een personal trainer Amsterdam kan die motivator zijn. Door een trainer aan te nemen, creëer je motivatie op verschillende gebieden:

Verantwoording: de trainer zal waarschijnlijk vragen stellen over uw week, hij zal willen weten of u uw trainingen hebt gedaan en hoe uw eetplan verloopt. Als je weet dat je verslag moet uitbrengen, is de kans kleiner dat je je trainingen overslaat.

Toewijding: Er gaat niets boven een vaste afspraak om je in de juiste versnelling te krijgen voor een workout – je wilt een trainer of jezelf niet teleurstellen.

Financiën: Je investeert geld in het bereiken van je doel. Alleen maar komen opdagen voor uw sessies om ervoor te zorgen dat u het geld niet verliest, is misschien alles wat u nodig hebt om door te gaan.

Tijd: geld is niet het enige wat je investeert – je investeert er ook tijd in en dat is een kostbaar goed.

U hebt een specifieke ziekte, verwonding of aandoening

Als je een specifieke blessure of aandoening hebt, wil je dokter misschien dat je traint – maar hoe doe je dat als je pijn hebt of om een blessure heen moet werken?

Dat is waar een ervaren trainer om de hoek komt kijken. Trainers werken met allerlei soorten mensen. Veel trainers hebben zelfs specialiteiten die hen in staat stellen te werken met cliënten die speciale behoeften hebben.

Voordat u met een trainer gaat werken, zijn er een paar belangrijke dingen die u in gedachten moet houden:

Praat altijd met uw arts en vraag toestemming voor oefeningen. Als u een specifieke medische aandoening hebt, kan het zijn dat uw trainer de toestemming van uw arts nodig heeft voordat hij met u gaat trainen.

Werk samen met je fysiotherapeut (als je die hebt). Je trainer kan contact opnemen met je fysiotherapeut om uit te zoeken welke oefeningen je wel (of niet) moet doen.

Zorg ervoor dat uw trainer ervaring heeft met uw aandoening. Vraag naar eventuele cursussen of certificaten die ze hebben gevolgd om er zeker van te zijn dat de trainer weet wat hij doet.

Tip: Personal trainer Amsterdam | Aan huis | Vrouwelijke trainers | Coronaproof

U wilt thuis trainen in uw woning in Amsterdam

Als je thuis wilt trainen, maar je hebt niet veel materiaal of je weet niet hoe je het moet gebruiken, dan is personal training bij jou thuis een uitstekende keuze.

Zoek naar trainers in uw omgeving die deze optie aanbieden en u zult veel voordelen ondervinden, waaronder:

Gemak: U hoeft geen tas in te pakken of naar de sportschool te rijden als uw trainer naar u toe komt.

Ideeën voor apparatuur: Een trainer kan toestellen meebrengen, maar kan ook aanbevelingen doen voor toestellen voor thuisoefeningen die u zullen helpen uw doelstellingen te bereiken (d.w.z. toestellen die de investering waard zijn).

Leren hoe u thuis kunt trainen: Een trainer kan u tonen hoe u gewone trainingshulpmiddelen zoals weerstandsbanden, halters en een gymnastiekbal moet gebruiken. Een goede trainer kan u ook laten zien hoe u onverwachte hulpmiddelen zoals een trap, de bank, een stoel of zelfs papieren borden kunt gebruiken.

Privacy: Niet iedereen wil trainen in het bijzijn van andere mensen in de sportschool. Trainen in uw eigen ruimte kan comfortabeler zijn en geeft u een minder zelfbewust gevoel.

Afwisseling: Een trainer kan uw workouts ook zo vaak veranderen als u wilt om ervoor te zorgen dat u zich niet verveelt.

Dit vind je misschien ook leuk...