Amsterdam

Uitjes in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland: Amsterdam. Het is gelegen in het westen van Nederland en staat bekend om haar schitterende grachten en gevelwoningen. In Amsterdam zijn enorm veel activiteiten te beleven. Wij vertellen jou graag meer over de verschillende activiteiten, zodat jij een duidelijk overzicht hebt. Wie weet breng jij binnenkort een bezoekje aan Amsterdam. Een dagje te kort? Bekijk de mogelijkheden voor een hotel Amsterdam

Bezoek de musea 

Amsterdam telt enorm veel musea: rond de 75. De verschillende musea laten een enorm indruk achter op de mens. Het Van Gogh museum is het bekendste museum van Amsterdam. In dit museum ontdek je alle kunst en word jij meegenomen in het leven van een echte schilder. Vele kinderen vinden een musea maar saai, maar wat dacht je van het Nemo Science Museum? Het is een uniek museum waarbij technologie en wetenschap centraal staat. De kinderen kunnen op een speelse en interactieve wijze kennis maken met de huidige wetenschappen en technologieën. 

Vaar over het water

Het maakt niet uit hoe vaak jij al in Amsterdam bent geweest: varen over de grachten zorgt voor een echte Amsterdamse beleving. Varend door de grachten zie je prachtige huizen en ontdek je de binnenstad. Je kunt er voor kiezen om een bootje te huren en zelf rond te varen over het water. daarnaast kan je ook mee varen met de rondvaart. Op de rondvaart wordt vaak het één en ander over de stad vertelt, zodat jij meer te weten komt over Amsterdam. 

Wandeling door de stad 

Je kunt overal wandelen, maar een stadswandeling in Amsterdam zit toch wel op een ander level. Houd jij van architectuur, shoppen of zit je liever heerlijk op een terras? Het is allemaal mogelijk in het prachtige Amsterdam. De verschillende interesses van de groep kunnen gedeeld worden. Zo kan je een dagje shoppen en cultuur snuiven perfect met elkaar combineren. Staat er heerlijk weer op de planning? Ontdek dan de mooie parken in Amsterdam en geniet van de picknick!

Dit vind je misschien ook leuk...