Geen categorie

Verrijk je leven met kunst van de Peaky Blinders!

De netflix serie Peaky Blinders was wereldwijd en ook in Nederland een grote hit. De bende uit Birmingham staat met name bekend om hun criminaliteit mentaliteit en sluwe manier van zakendoen. Maar dat is niet het enige, de serie wordt vooral herkend door de prachtige stijl waarop het Birmingham van de jaren 20 is vastgelegd. Zowel de stad als de kleding vanuit de serie zijn op een unieke manier vastgelegd. 

Peaky Blinders kunst

Met Peaky Blinders kunst geef je een prachtige sfeer aan je woonkamer of werkkamer. De kunstwerken die je online ziet geven de prachtige sfeer en stijl van de serie vaak goed weer. Over het algemeen zie je veel donkere schilderijen die de grimmige sfeer van Birmingham goed weergeven. Dit in combinatie met de kledingstijl die altijd terugkomt, maakt de schilderijen een prachtige toevoeging voor elke kamer in je huis.

Peaky Blinders canvas

Een Peaky Blinders canvas is niet alleen prachtig maar kan je ook de inspiratie geven die je nodig hebt. Niet voor niets zijn deze kunstwerken ook erg populair bij zakenmensen en ondernemers. Thomas Shelby stond natuurlijk niet alleen bekend om zijn criminele activiteiten maar ook als een succesvolle en sluwe zakenman. Hierdoor wordt hij als velen gezien als een bron van inspiratie. Naast zijn kwaliteiten als zakenman zal zijn boeiende levensstijl hierbij ook zeker een rol van betekenis spelen. De combinatie van de zakelijke kant en de levensstijl maakt het plaatje compleet.

Peaky Blinders levensstijl 

Als jij de Peaky Blinders levensstijl prachtig vind is het aan te raden om een Peaky Blinders muurkunst an te schaffen. Hiermee haal je direct de prachtige stijl en sfeer van de bende uit Birmingham in huis. Als je helemaal fan bent van de serie kan je tegenwoordig ook prachtige pakken in huis halen in de Peaky Blinders stijl. Deze zijn zowel prachtig voor verkleedfeesten, maar zeker ook geschikt voor andere feesten of avonden waarop je goed gekleed wilt zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...