Geen categorie

Waarom gaat mijn telefoon zo snel leeg?

Heb jij een smartphone en gaat die ook snel leeg? Dan zijn er een aantal dingen die je kan doen voordat je echt actie moet ondernemen. Een iPhone batterij vervangen Amsterdam is gelukkig erg gemakkelijk bij thePhonelab of the Mac Store. Ook iPhone reparatie den haag is een plek waar je je telefoon gemakkelijk en snel laat repareren. Laten we eerst kijken wat je kan doen om je batterij te redden en mogelijke vervang kan voorkomen of uitstellen!

Screentime van je iphone

Je iphone geeft je wekelijks een update over hoe lang je per dag achter het scherm van je iphone zit. Zorg ervoor dat je dagelijks niet urenlang achter je iphone zit. Het scherm vreet namelijk de meeste energie van de batterij.

Functies op je iphone

Je iphone heeft verschillende functies naast alleen bellen. Maar sommige van deze functies zorgen voor veel energieverbruik. Het gebruik van GPS op je iphone vreet bijvoorbeeld enorm veel energie. Dit zorgt er uiteindelijk weer voor dat je telefoon sneller leeg gaat. Gebruik daarom zo min mogelijk de GPS functie. Ook de bluetooth functie gebruikt veel energie en staat vaak aan terwijl je deze niet eens gebruikt! Zorg er daarom altijd voor dat je bluetooth alleen aanstaat als je deze nodig hebt.

Applicaties op je iphone

Naast de screentime en functies zijn ook applicaties vaak boosdoeners. Sommige applicaties vreten namelijk enorm veel energie terwijl je met andere urenlang je iphone kan gebruiken zonder dat je veel energie van je batterij gebruikt. Vaak zijn het juist de spelletjes applicaties die veel energie verbruiken. Er gebeurt namelijk veel in spelletjes en je scherm en functies zijn continu bezig om dit bij te houden. Ga daarom bewust om met spelletjes op je mobiel om het leven van je batterij te verlengen. 

Bij thePhonelab kan je je iphone batterij vervangen in Amsterdam en je kan ook in den haag een iphone reparatie laten doen! ThePhonelab is gespecialiseerd in het repareren van iphones en zijn speciaal opgeleid door Apple. 

Dit vind je misschien ook leuk...