Lifestyle

Wat kun je doen tijdens vaderdag?

Binnenkort is het weer vaderdag. De uitgelezen dag om je vader eens even flink in het zonnetje te zetten. Laat hem deze dag zien dat je hem de tofste, liefste en fijnste vader vindt die er is! Heb jij nou nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Lees dan verder, want in dit artikel geven we je wat ideeën.

Voor de sportieve vaders

Delen jij en je vader allebei een liefde voor lopen? Of is je vader zelf een hardloper en jij niet? Sla alvast je vaderdagcadeau in bij Humk en neem je vader buiten een leuk mannencadeau ook mee voor een run die je van te voren hebt uitgestippeld. Het leukste is om je vader mee te nemen naar een plaats waar hij graag komt. Denk hierbij aan een plek waar hij is opgegroeid of een mooi bos waar hij nog  niet eerder is geweest, neem alle spullen die je nodig hebt voor het hardlopen mee en ga daar samen een rondje rennen!

Organiseer een High Beer

Heb jij nou eens zin in iets anders dan ontbijt op bed voor vaderdag? Ga voor een high beer! Een high beer is natuurlijk heel wat anders dan hardlopen, maar het is wel heel erg leuk. Er zijn verschillende steden in Nederland waar je een high beer kunt doen. Bij een high beer ga je diverse biertjes proeven met je vader onder het genot van een borrelhapje. Je zou ook zelf een high beer kunnen organiseren. Koop verschillende biertjes en lekkere hapjes. Proef samen met je vader alle biertjes en geef ze een cijfer!

Ga koken voor je vader

Liefde gaat ook op vaderdag door de maag. Nodig je vader daarom uit voor een heerlijk zelfgemaakt diner. Maak zijn favoriete eten en dek de tafel mooi. Zo creëer je een echte restaurant ervaring, maar dan gewoon bij jullie thuis. Hij zal het gegarandeerd leuk vinden!

Streep iets af van jullie bucketlist

Wanneer je vader en jij een bucketlist hebben, is het een leuk idee om iets van deze lijst af te strepen. Neem bijvoorbeeld skydiven. Indoor skydiven is een unieke ervaring die je samen met je vader kan doen op vaderdag. Vertel van tevoren niet wat jullie gaan doen, maar neem je vader mee voor een flinke boost aan adrenaline in één van de indoor skydive-hallen van Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...