amsterdamdiary.nl
Amsterdam

Een garagebox op maat huren

Voordat je bezig gaat met het zoeken naar een opslagruimte is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je nodig hebt. Hier kun je gemakkelijk achter komen door de spullen die je in de opslagruimte wil bewaren op te meten met een rolmaat. Als je dit hebt gedaan kun je berekenen hoeveel kubieke meter aan opslagruimte je nodig hebt en hiernaar op zoek gaan. Op deze manier huur je een garagebox zonder dat je betaalt voor overbodige kubieke meters.

Is een garagebox duur?

Afhankelijk van de locatie, de aanbieder en de hoeveelheid kubieke meters zullen er veel verschillende prijzen hangen aan jouw opslagruimte. Je kunt een garagebox in Amsterdam bijvoorbeeld al huren vanaf €40,-.  

Veiligheid voor je spullen in een garagebox

Thuis is het nooit met zekerheid gezegd dat je bezittingen zonder gevaar liggen. In plaats daarvan kun je waardevolle of andere belangrijke bezittingen wellicht wel beter bewaren in een opslagruimte. Deze worden namelijk de hele dag door beveiligd met camera’s. Hiernaast krijg je een persoonlijke sleutel, dus weet je zeker dat niemand anders bij je spullen kan.

Waar heb ik een garagebox voor nodig?

Een opslagruimte wordt vaak gebruikt door verschillende bedrijven. Deze kunnen dit namelijk goed gebruiken om dingen te bewaren die niet vaak worden gebruikt en alleen maar in de weg liggen. Een voorbeeld hiervan zijn gereedschappen en andere apparatuur. Het zou kunnen dat deze alleen worden gebruikt bij bepaalde karweien. Dus het kan slimmer zijn om deze te bewaren in een garagebox waar je zeker weet dat ze niet kapot gaan. 

Vind een garagebox in de buurt

Als je wilt zoeken naar een opslagruimte niet te ver van je huis, kun je deze zonder al te veel moeite vinden op Google. Je hoeft in de zoekbalk alleen maar ‘opslagruimte’ in te typen in combinatie met je plaatsnaam en de opties in je buurt worden weergeven. Let er bij het zoeken van een opslagruimte wel op dat je aanbieder niet doet aan slechte secundaire voorwaarden waardoor je met meer kosten komt te zitten dan je van tevoren dacht. Vind dus een partij die niet doet aan onverwachte extra kosten.

Dit vind je misschien ook leuk...