Online bloemen bestellen en laten bezorgen in Amsterdam
Amsterdam Lifestyle

Online bloemen bestellen en laten bezorgen in Amsterdam

Wilt u graag een boeket op uw keukentafel, maar heeft u geen zin om hiervoor de deur uit te gaan? Laat de bloemen dan eenvoudig bezorgen in Amsterdam. Online zijn er tal van bloemisten waar je gemakkelijk en snel kunt bestellen. Je kunt dan denken aan Fleurop, Euroflorist of Topbloemen.nl. Benieuwd waar je allemaal terecht kunt? Bloemenbutler.nl toont de beste online bloemisten in Amsterdam

Rouwboeketten

Bloemen horen bij veel bijzondere momenten in het leven. Het gebruik van een bloemenkrans bij een begrafenis of crematie is een blijk van liefde naar de overledene en kan troost bieden aan u als nabestaande. Bij de keuze van de kleur en de bloemensoort kunt u rekening houden met de betekenis van de verschillende bloemen en kleuren. Paarse bloemen staan bijvoorbeeld voor rouw en ingetogenheid, wit voor onschuld en reinheid en rood voor liefde, hartstocht en verleiding. Maar meestal wordt er gekozen voor de bloem waar de overledene zelf de voorkeur aan gaf.

Uw persoonlijke boodschap op een lint

Aan een rouwboeket zit in veel gevallen een lint met een boodschap. Hierop kan de naam van de afzender staan of een passende, persoonlijke tekst. Het gebruik van linten aan een rouwboeket is niet verplicht, maar het maakt het rouwboeket wel persoonlijker. Voordat u naar de bloemist gaat om een rouwboeket te bestellen, is het verstandig om eerst na te denken over de tekst. Het bedenken van een tekst is vaak emotioneel en het is niet prettig om dit in de winkel nog te moeten doen. U kunt de tekst overhandigen aan de bloemist tegelijk met het doorgeven van de keuze voor de bloemen en kleuren. Wij maken dan een mooi en passend rouwboeket. Zie ook de informatie pagina over Condoleance bloemen voor meer informatie en etiquette. 

Bruidsboeketten

Een trouwdag wordt vaak gezien als de mooiste dag van iemands leven. Er mag dan ook niets ontbreken en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Een mooi bruidsboeket maakt de dag helemaal af. De bruid draagt het bruidsboeket tijdens de huwelijksceremonie. Vraag uw bloemist uit Lelystad naar de mogelijkheden, want de stijl van uw bruidsboeket heeft vaak invloed op de gehele stijl van de bruiloft. Veel bloemen hebben hun eigen betekenis. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Strohalmen: Verbintenis in het huwelijk
  • Rode rozen: Liefde
  • Witte rozen: Liefde waardig
  • Klimop: Trouw
  • Lelie: Puurheid
  • Vergeet-me-nietje: Ware liefde

Dit vind je misschien ook leuk...